FASHION GURU

Kad vidim prezime Kardashian, uvijek dobijem mučninu, ali ovaj put mora se priznati da dobro izgledaju

  • 12.03.2024 u 17:09

  • Bionic
    Reading

    Crveni tepih dodjele Oscara ove godine nije ponudio neka revolucionarna izdanja, no zato je na zabavi održanoj nakon ceremonije, čuvenom partyju Vanity Faira, bilo svega

    Florence Pugh

    Popularna glumica nastavila je pokazati bradavice. Lako za njih, svi ih imamo, a zato mi i nije jasno zašto su još uvijek takva fama. Meni je šantung svila veći problem jer uvijek izgleda pomalo neuredno.

    Kardashianke

    Kad vidim ovo prezime, uvijek dobijem mučninu, ali ovaj put mora se priznati da Kim dobro izgleda u Balenciagi, a slično je i sa sekicama. Kylie je u bordo haljini ne baš razvikanog dizajnera Ludovica de Saint Sernina pokazala poprsje na izvol'te dok se Kendall zakopčala do grla - doslovno - i to u lijepoj haljini Maison Margiele, koju potpisuje John Galliano. Mora da je ona crna ovca u obitelji...

    • +74
    Oskarovska zabava Vanity Faira Izvor: Profimedia / Autor: DOUG PETERS / PA IMAGES / PROFIMEDIA

    Emily Ratajkowski

    Ne znam tko je tu koga kopirao, ali ova Jacquemusova haljina i ona Balenciagina, koju je nosila Kim, dosta su slične.

    Emily Ratajkowski Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

    Salma Hayek Pinault

    Ona je glumica koja može birati haljinu koju god poželi ili dizajnera da samo za nju nešto nariše, jer muž joj ipak drži Kering, koji pak drži gomilu modnih kuća. Ona je vjerna Gucciju, a vidimo i zašto.

    Irina Shayk

    Ne znam je li poznatija kao manekenka ili kao žena slavnih frajera, ali ne čudi me da se pale na nju, jer u ovom seksi izdanju Dolce & Gabbane izgleda - wow.

    Michelle Yeoh

    Ne znam koja mi je haljina bolja, ona koju je nosila na Oscarima ili ova za party Vanity Faira, a obje potpisuje Balenciaga.

    Lošija izdanja nisu bila samo na dodjeli Oscara, vidjeli smo ih i na zabavi nakon dodjele, a meni su ova tri tak-tak.

    Diane Kruger

    Ne znam što se dogodilo i zašto je ovo odjenula, ali svega je nekako previše u ovom Givenchyjevu stajlingu.

    Kelly Rowland

    Jest da je Nina Ricci uvijek bila romantičnog izričaja, ali nekako mi se čini da ovaj stajling nije baš najbolje ispričao njezinu priču.

    Margot Robbie

    Vjerujem da joj je već dosta pink boje i slatkica haljina, ali nisam siguran da joj je i vintage Mugler bio dobar izbor.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.