FASHION GURU

Da nije stavila tako upečatljive komade Franka bi izgledala kao da je fancy kontrolorka ZET-a

  • 06.03.2024 u 14:27

  • Bionic
    Reading

    Smaragdna dvorana zagrebačkog hotela Esplanada na jednu večer pretvorila se u 'grad svjetlosti' samo zbog L’Oréalove promocije, a pozornost je privukla Franka

    Franka ima stila, bez daljnjeg, a k tome je zgodna pa joj odmah sve bolje stoji. Ok, naravno da ima i fulanovića, ali rjeđe.

    Ovaj jednostavan stajling sva sreća da je podigla nakitom, a da nije stavila tako upečatljive komade izgledala bi kao da je fancy kontrolorka ZET-a. Malo manje bi se, doduše, strzali ljudi kad bi ih ona zatražila kartu, ali svejedno, kontrola nije nikad bila ugodna.

    Osim nakita, mislim da tete zetovke ne bi nikad stavile ni tolike trepavice jer bi jednim treptajem izbacile svakog švercera. Frankine su toliko prevelike da bi sa dva-tri treptaja mogla pomesti popularnu parišku Champs-Élysées aveniju.

    • +10
    Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish i 925Studio

    Da ne mislite da je samo kritiziram, moram naglasiti da Franka fakat dobro izgleda, divno je našminkana, a i frizura joj je super.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.