LUDI MAX

Kad polude australski vozači…

19.12.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Otkako je interneta, navikli smo gledati najnevjerojatnije prizore iz prometa. Statistički, čini se da najviše luđaka za volanom operira po zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza, no zaboravili smo iz koje zemlje dolazi Mad Max…

Pogledajte prilog iz australske emisije Today Tonight. Izvjesni vikend vozač pretrpio je prizore koji kao da su ostali na podu prilikom montaže Pobješnjelog Maxa.

Manijak u crnom pick-upu prati vozača (s kamerom ispod šajbe) i pokušava ga doslovno izgurati s ceste. Ne znamo što se dogodilo prije, ali u trenutku kad se crni pick-up prvi put zabija u nesretnog vozača ovaj vozi prilično smireno.

Zatim slijedi naguravanje po javnim cestama, a u nekoliko navrata (kažu otprilike sedam puta) crni se pick-up zabija u nesretnika. Na kraju izlazi iz auta i rukama razbija vjetrobransko staklo.

I, ne, ovo se ne događa u predgrađu Moskve, vozač nije wannabe mafijaš, a epilog nije dolazak policije, nego puka panika napadnutog vozača koji je razbijenim autom uspio pobjeći.

Usput, napadnuti vozač je bivši policajac i prepao se kad mu je manijak skočio na auto. Ne znamo što bi napravio prosječan vozač, ali možemo naslutiti… scary stuff…