FASHION GURU

Joško Lokas izgleda poput autolimara iz Njemačke koji je došao pogledati Dubrovnik po povoljnijim cijenama, no zato je njegova Jelena donijela dašak glamura na Stradun

  • 19.08.2020 u 11:58

  • Bionic
    Reading

    Đir Stradunom ovih su dana napravili i Joško Lokas i njegova izabranica Jelena Kapa. Zgodna Dalmatinka jednostavnim, ali upečatljivim odabirom stajlinga za šetnju najljepšom dubrovačkom ulicom zaradila je sve pohvale našeg modnog kritičara, no zato se njezin životni partner nije proslavio svojim outfitom

    Koliko god mi brojali te turiste i govorili da je sezona spašena, budimo realni, to je smiješno jer vrlo dobro znamo da je ona kap u moru onoga što se inače zaradi od turizma, ali naši političari uvijek vole uljepšavati stvari, a istina se stavlja pod tepih. Ajde, barem nešto da se događa u Dubrovniku ako se već ne događa turistička sezona - tu i tamo neka poznata svjetska faca dođe svojim megabrodom, slika se u nekoj špilji ili na tom svom brodu u nekoj uvali, poput Lilly Alen.

    Ovoga puta su nas svojom šetnjom počastili Lokas i njegova Jelena. Naravno da je manje ljudi gledalo u Joška jer, budimo realni, nije baš bio odjeven tako da bi se čovjek zagledao u njega, prije mi je sličio na nekog autolimara iz Njemačke koji je došao pogledati Dubrovnik po povoljnijim cijenama.

    • +7
    Joško Lokas u društvu djevojke Jelene prošetao Stradunom Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

    Svi su pogledi bili upereni u Jelenu, a ona je na svu sreću ipak donijela malo glamura u jednostavnoj bijeloj haljini i šeširu koji pristaje za Stradun, a ne kao prva dama, koja je ovakav obod nosila na Sinjskoj alki. Kao prava Dalmatinka zna da na kamenim pločama ne možeš baš nabadati u štiklama pa se odlučila za ravne sandale, a njezino ravno držanje još je više potenciralo to da svi pogledi budu upereni u nju.

    Sve u svemu, Jelena je dobro odradila svoju šetnju Dubrovnikom i sada se može brže-bolje baciti u more i objaviti neku novu fotku u badiću ili samo u tangama.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.