FASHION GURU

Prvo sam mislio da Petru Vlahovu boja za kosu nije uspjela ili se jednostavno frizerka zaigrala, ali on ne odustaje; zar mu nitko nije rekao da mu to ne stoji

  • 13.08.2020 u 11:26

  • Bionic
    Reading

    Poznato lice s Prisavlja, Petar Vlahov, voli eksperimentirati s izgledom, no njegova poluirokeza nije pretjerano impresionirala našeg modnog kritičara. Fashion Guru mišljenja je da ovakva frizura pristaje samo nekim sportašima ili možda tinejdžerima, no nikako ne i voditeljima s ozbiljne televizije, kao što bi trebao biti HRT

    Već se dugo vremena ne mogu načuditi njegovoj frizuri. Prvi put kada sam ga vidio na televiziji s novom frizurom pomislio sam, čovjek je imao 'bad hair day', nije mu uspjela boja za kosu ili se jednostavno frizerka zaigrala, ali ne, to stanje traje i dalje.

    Ovakva frizura pristaje jedino nekim sportašima kojima smeta kosa ili im je vruće i tinejdžerima koji isprobavaju svašta jer još nisu sazreli i kopiraju svoje sportske idole ili pak nedoraslim osobama.

    Nažalost, vidim da je ovakva frizura, tzv. polu irokeza, ušla i u politički milje, pa mi je tim još gore. Zar ste ikada vidjeli u jednoj ozbiljnoj zemlji da ijedan političar poput našeg popularnog vjeroučitelja iz Sabora nosi ovako nešto a da nije iz neke ekstremne stranke ili tv voditelja s ozbiljne telke, kao što bi trebao biti HRT, da nosi ovakav stajling na glavi.

    Ustvari nije mi čudno da on to nosi, nego mi je čudno što mu do sada nitko nije rekao da mu to ne stoji.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.