KAD VAS OBUZME SRAM

Jesu li se i vama dogodile ovakve neugodnosti u seksu?

15.03.2013 u 07:11

Bionic
Reading

Sramite se zbog čudnih zvukova tijekom seksa? Najradije biste se pokrili preko glave jer su proste riječi koje ste pokušali izreći glupe? Bez brige, to su zapravo prilično česte pojave

Seks je čin užitka, ali ipak fizički čin. To znači da se tijekom seksa mogu dogoditi mnoge nepredviđene stvari koje su vrlo često i neugodne. Ne trebate se zbog toga brinuti jer je to potpuno normalna stvar. Donosimo vam pregled najčešćih neugodnosti, ali i savjet kako se nositi s njima.

Uz seks ide i nespretnost
Slučajan udarac glavom u krevet, slučajno čupanje kose, udarac laktom u oko… To su samo neke od neugodnosti koje se mogu dogoditi tijekom seksa. Ne treba na to posebno obraćati pozornost i brinuti se, to se svakom događa. Seks nije simfonija s dirigentom, seks je spontani čin i takve su stvari normalne. Najbolje je – nasmijati se!

Pun mjehur nije zabavan
Za većinu ljudi, ne postoji gore vrijeme za stiskanje mjehura nego tijekom seksa. No ljudi to svejedno čine – stišću i trpe bolan seks jer iz nekog razloga (vjerojatno neugodnosti) ne žele prestati i otići u toalet. Nemojte se tako patiti, ako morate ići, jednostavno ustanite i otiđite. Kasnije ćete više uživati u seksu.

Gola tijela proizvode zvukove
Znojna tijela 'hvataju' zrak dok se trljaju jedno o drugo, a rezultat su zvukovi koji su i pomalo smiješni, ali i pomalo sramotni. Ako mislite da se to nikome drugom ne događa nego samo vama, jako se varate. To je potpuno normalna stvar i zaista ne trebate brinuti oko toga. Točnije, možete poboljšati to iskustvo, i to tako da se oboje slatko nasmijete tome.

Shakespeare prostih riječi ne postaje se preko noći
U redu, shvatili ste da smijete govoriti proste riječi tijekom seksa. I taman kad ste se odvažili otvoriti usta, shvatili ste da pričate gluposti i da to nikomu ne može biti seksi. Nemojte biti preoštri prema sebi! Nitko ne postaje Shakespeare prostih riječi preko noći. Dajte si vremena da razvijete vokabular, ali i da se opustite.

Zadah iz usta
Ne zvuči nimalo seksi, ali i to se događa, posebno ako ste se zavukli među plahte odmah nakon večere. Bez panike! Sve je to normalno. Ne morate se prisiljavati da udišete njegov loš zadah, kao ni on vaš. Jednostavno mu ponudite žvakaću gumu ili je sami uzmite ako vam je potrebna. I opet, okrenite sve na šalu te se nasmijte na vlastiti račun.

Ispuštanje vjetrova
Da, i ovo se događa tijekom seksa. Nije ugodno, ali nije ni smak svijeta. Najprije morate biti svjesni da je seks fizička aktivnost i da se zbog toga u tijelo muškarca, a posebno žene, može uvući višak zraka. Rezultat toga je ispuštanje vjetrova, ali i popratna sramota te neugodnost. Niste jedini, mnogima se to događa, stoga ne shvaćajte to previše ozbiljno. Okrenite na šalu i nasmijte se.