TRIJUMF LATINO DIVE

Jennifer Lopez pomela konkurenciju: Njezine haljine s dodjele Zlatnih globusa najtraženije su na Googleu

26.02.2021 u 18:32

Bionic
Reading

Čini se kako latino diva posljednjih mjeseci ne prestaje nizati uspjehe, a najnoviji odnosi se na njezina modna izdanja kroz godine na dodjeli prestižnih Zlatnih globusa čije će se novo, 78. izdanje održati 1. ožujka

Više od dva desetljeća prošlo otkako je svojom izazovnom haljinom brenda Versace na dodjeli nagrada Grammy uspjela potaknuti stvaranje servisa Google Images, a 51- godišnja Jennifer Lopez i dalje tjera javnost diljem svijeta da traži ono što odjene na crvenom tepihu svečanih događanja.

  • +3
Haljine Jennifer Lopez na dodjeli Zlatnih globusa Izvor: Profimedia / Autor: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Prema novom izvješću tražilice Google, slavna latino diva zasjela je na prvo mjesto najtraženije zvijezde na crvenom tepihu Zlatnih globusa kojim godinama ponosno korača.

Od 2010. godine Jennifer Lopez na crvenom tepihu Zlatnih globusa pojavila se pet puta; njezino izdanje sa ceremonije nagrada održane 2015. godine u srebrnoj haljini Zuhaira Murada postalo je najtraženiji modni trenutak te godine.

Godine 2013. crvenim tepihom prestižne nagrade prošetala se u Muradovoj zavodljivoj haljini od čipke, godine 2016. odlučila se za žutu haljinu s potpisom Giambattista Vallija, a prošle godine osvanula je u haljini iz kolekcije visoke mode brenda Valentino kojim je potaknula usporedbe s omotom božićnih poklona.

Drugo mjesto u kategoriji najtraženijih izdanja na dodjeli Zlatnih globusa pripalo je oskarovki Jennifer Lawrence koja se kroz godine na ovoj prestižnoj dodjeli nagrada pojavljivala u kreacijama s potpisom francuskog Diora, a s kojom ju veže unosan modni ugovor.

Treće mjesto u izvještaju najpoznatije tražilice na svijetu pripalo je neprikosnovenoj kraljici bikinija, američkoj ljepotici Emily Ratajkowski, dok se na četvrto mjesto smjetila oskarovka Gwyneth Paltrow zahvaljujući svom prošlogodišnjem izdanju na dodjeli Zlatnih globusa u znaku prozirne, smeđe haljine brenda Fendi.

Najguglanija izdanja zvijezdi s crvenog tepiha Zlatnih globusa

  1. Jennifer Lopez
  2. Jennifer Lawrence
  3. Emily Ratajkowski
  4. Gwyneth Paltrow
  5. Emma Stone