PEOPLE'S CHOICE AWARDS

Slavne dame napokon prošetale crvenim tepihom, a ovo su neka od najboljih izdanja sa svečane dodjele

16.11.2020 u 09:29

Bionic
Reading

Iako su svečana događanja uslijed pandemije koronavirusa danas prava rijetkost, 46. izdanje dodjele nagrada People's Choice ipak je održano u Santa Monici. Uz pridržavanje mjera zaštite od širenja Covida-19, brojne poznate dame iz svijeta Hollywooda odlučile su iskoristiti rijetku priliku za hod crvenim tepihom

Imajući u vidu činjenicu da će na novu priliku za hod crvenim tepihom morati pričekati, slavne dame iz svijeta Hollywooda dale su sve od sebe kako bi posebno zablistale na crvenom tepihu, no tek nekima od njih pošlo je za rukom u potpunosti modno briljirati.

Najbolje odjevene dame na 46. dodjeli nagrada People's Choice

Latino diva Jennifer Lopez kao jedna od glavnih zvijezdi svečane dodjele blistala je u minijaturnoj, crvenoj haljini s potpisom dizajnera Christiana Siriana.

Poznata američka glumica Mandy Moore, koja očekuje svoje prvo dijete, na dodjeli se pojavila u crnoj haljini visokog ovratnika, pritom potvrdivši činjenicu da su jednostavna modna rješenja ujedno i najbolja.

Zvijezda serije 'Uvod u anatomiju' na ovogodišnjoj dodjeli nagrada People's Choice pokupila je dva zlatna kipića, a navedeno je učinila u jedinstvenom, svjetlucajućem kompletu s potpisom gruzijskog dizajnera Davida Kome.

Svoju titulu jedne od najbolje odjevenih dama u svijetu Hollywooda, kćer soul dive Diane Ross potvrdila je pojavom u smeđem modelu odijela s detaljem zlatnih gumbi.

Zvijezda serije 'Momci s Madisona' privlačila je pažnju u glamuroznoj haljini ukrašenoj svjetlucajućim, srebrnim detaljima.

Poput kolegice Tracee Ellis Ross, britanska glumica Jameela Jamil crvenim tepihom odlučila je prošetati u odijelu, a njezin odabir pao je na ružičastu inačicu predimenzioniranog kroja koja se dodatno isticala velikim, cvjetnim ukrasom u ulozi broša.

Američka glumica i pjevačica Sofia Carson plijenila je pozornost u raskošnom modelu crne haljine na jedno rame koja se ponajviše isticala mnoštvom volana.

Nova najbolja prijateljica Kourtney Kardashian i velika TikTok zvijezda, Addison Rae, na svečanom događanju osvanula je u crvenoj haljini slip kroja s detaljem crnoga tila istaknutog na području dekoltea.

Poput Addison Rae, američka glumica i Netflixova zvijezda Joey King priklonila se crvenoj boji plijenivši pozornost u crvenom kombinezonu koji je zbog detalja duge tkanine na trenutke izgledao poput haljine bez naramenica.

  • +5
Slavne dame na dodjeli nagrada People's Choice Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia