spremna za teretanu

Jennifer Lopez bez trunke šminke u izdanju koje nikome nije moglo promaknuti

20.07.2023 u 09:05

  • +6

Jennifer Lopez

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Bionic
Reading

Slavna glumica i pjevačica strpljivo je čekala ispred zaključane teretane u fitness outfitu u kojem je do izražaja došlo njeno isklesano tijelo

Jennifer Lopez jučer smo mogli vidjeti u situaciji u kojoj se rijetko nalazi. Holivudska zvijezda je, naime, stajala čekajući ispred zaključane teretane, u efektnom izdanju u kojem se isticala činjenica da je stan napustila bez trunke šminke.

Slavna glumica i pjevačica strpljivo je čekala ispred luksuznog studija za fitness, a malo kome je mogla promaknuti u svom upečatljivom outfitu za vježbanje.

Lopez je nosila bijele sportske tenisice, neonski žuti top i tajice za vježbanje koje sada imaju sve preduvjete postati apsolutni hit. Riječ je o modelu visokog struka sa zmijskim uzorkom u kombinaciji žarke žute i zelene boje te sa suptilnim odsjajem nalik zmijskoj koži.

Stajling je dodatno podigla njena bočica za vodu optočena zlatnim i crnim cirkonima te prepoznatljive naočale iza kojih je bilo vidljivo da si je dopustila uživanje u opuštenom danu bez nanošenja šminke.

Ova kombinacija naglasila je njeno isklesano tijelo, a koliko joj je važna dnevna rutina vježbanja, pojasnila je u nedavnom intervjuu za Us Weekly:

'Vježbanje mi pomaže zadržati pozitivan stav prema životu. Nije tajna da je fitness važan dio mog života. Trudim se donositi dobre odluke i balansirati svojim vremenom', pojasnila je J. Lo.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: @CelebrityLivin_ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jučer smo je imali prilike vidjeti u bitno drugačijem stajlingu jer je ulicama Los Angelesa prošetala u izdanju dostojnom crvenog tepiha, zaokruženim skupocjenom Birkin torbicom.