casual izdanje

Jennifer Lopez kombinirala najskuplju torbicu na svijetu s tenisicama za 49 eura

18.07.2023 u 10:10

  • +7

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda ne odvaja se od skupocjenih Hermesovih torbica, a ovaj put nosila ih je u zanimljivoj kombinaciji sa sportskim tenisicama po pristupačnoj cijeni

Nakon što nas je ovog vikenda u 77-godini napustila modna ikona Jane Birkin, puno se pisalo o kultnim torbicama koje nose njeno ime, a upravo jednu takvu jučer je u šetnju ponijela Jennifer Lopez.

Slavna glumica i pjevačica poznata je kao kolekcionarka Hermesovih torbica pa je nerijetko možemo vidjeti s 'Birkin Himalaya' modelom koji slovi za najrjeđi na svijetu. Prodaje se po cijeni od nestvarnih 432 tisuće dolara, s opravdanjem da je napravljena od kože nilskog krokodila, bijelog zlata nalik himalajskom snijegu te ugrađenim dijamantima.

Najbolje i najgore tkanine za ljetne vrućine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

J. Lo ovog puta je odlučila prošetati s još jednom od najskupljih torbica na svijetu, noseć modelom koji također dolazi po cijeni luksuzne nekretnine. Naime, nosila je klasičnu Hermes Birkin torbicu, jedan od svojih omiljenijih komada koji ima u dvije boje - bijeloj i crnoj.

U skladu s ljetom, odabrala je svjetliju boju te je maestralno uskladila u posve ležeran stajling sačinjen od najobičnije cropane bijele majice kratkih rukava i sportskih crnih tajica. Prema tradiciji, tu su se našle i prepoznatljive glomazne sunčane naočale s potpisom Max Mare te kosa svezana u visoki rep.

Look je zaokružila trendi bijelim tenisicama Naked Wolf Sprint White koje za razliku od torbice, možete pronaći po pristupačnoj cijeni od oko 49 eura. Riječ je o efektnom modelu s 3D logom vučjih glava, udobnim gumenim potplatom te prozračnom gornjom tkaninom idealno za ljeto.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nedavno je oduševila u još jednom maestralno casual izadnju, noseći must have ljetne bijele hlače, koje osvajaju svestranošću i chicom, a stajling je i u toj prilici zaokružila upravo Hermesovom torbicom.