FASHION GURU

Iako sva odjeća ministrice Marije Vučković izgleda kao da je kupljena u istom dućanu, Selak Raspudić trebat će još dosta saborskih plaća da dostigne njezin stil

  • 15.09.2020 u 13:58

  • Bionic
    Reading

    Ministrica poljoprivrede voli ženstvene kombinacije, pa su haljine njezin najčešći izbor. Iako se čini da je sve kupljeno u istom dućanu, ne može se reći da nema stila, a Fashion Guru zaključio je kako joj ne bi škodilo da malo poradi na frizuri i šminki

    Plisirano, tako bih jednom riječju opisao stil ministrice koja se trudi da nema mrlju na svojoj karijeri, a vidim da ne želi imati mrlja ni na svojem stilu. U ovo prvo ne želim se miješati, a za ovo drugo mogu samo ustvrditi da će Raspudićki, koliko god se trudila, trebati još dosta saborskih plaća da dođe do Marijina stila.

    Haljina je ministrici s juga prvi izbor, a ako je suknja plisirana, onda je to pun pogodak za nju. Jest da joj sve izgleda kao da je kupljeno u istom dućanu, ali za nas Hrvate to je i više nego dovoljno.

    Boje su pretežno pastelne ili klasična poslovna crno-bijela varijanta, a naravno da se nađu i svi ženstveni detalji, poput omiljenih joj volana.

    • +5
    Marija Vučković Izvor: Cropix / Autor: Jure Miskovic / CROPIX

    Salonke su skoro pa jedini njezin izbor: crne, lakirane, srebrne ili crvene - pašu uz sve njezine kombinacije, bilo ljeto, bila zima.

    No da bi zaokružila svoj stil, a to sam već spomenuo, treba prije svega poraditi na frizuri. Mislim da se treba konačno uhvatiti u koštac s njom jednako kao što bi se trebala dobro uhvatiti svog resora, da imamo kaj jesti.

    Iako ne želimo da imitira Kolindu ili bivšu kolegicu Žalac što se tiče šminke i umjetnih trepavica, ne bi joj škodilo da promijeni make up kako bi dobila malo svježine u licu jer ovako izgleda kao da je premorena, makar nisam siguran u to koliko se naši političari ubiju od posla.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.