PRISTUPAČNA MODA

Jeftino i šik: Lijepa glumica zablistala u vesti od 350 kuna

31.01.2019 u 16:14

Bionic
Reading

Lily Collins posljednjih godina gradi uspješnu karijeru glumice, a u sklopu filmskog festivala Sundance predstavila je novi, autobiografski film o višestrukom američkom ubojici Tedu Bundyju

Kako je otkrila u intervjuu za magazin Variety, Lily Collins bilo je iznimno teško pripremiti se za ulogu supruge Teda Bundyja, najozloglašenijeg američkog serijskog ubojice kojeg u filmu 'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile' utjelovljuje glumac Zac Efron.

Prilikom susreta s medijskim predstavnicima, 29- godišnja glumica osvanula je u ležernoj kombinaciji koja je uključivala model uskih, crnih hlača od kože brenda L'Agence, a smeđim gležnjačama u špic s potpisom Tory Burch pridodala je vestu s visokim ovratnikom u identičnoj nijansi.

  • +6
Lily Collins Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput mnogobrojnih slavnih dama ni Lily Collins nije odoljela komadima s potpisom high street brendova a njezinu vestu, koja se u prodaji nalazi po cijeni od 350 kuna, potpisuje španjolski Mango.

U razgovoru za magazin Variety u sklopu filmskog festivala Sundance, Lily Collins izjavila je kako ju je priča o Tedu Bundyju posebno zaintrigirala kada je nakon pročitanog scenarija shvatila da je ispričana iz perspektive njegove supruge Elizabeth.

EXTREMELY WICKED SHOCKINGLY EVIL AND VILE Official Trailer (2019) Zac Efron, Movie HD Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube