DAVOR BIENENFELD

Jedan od najbolje odjevenih Hrvata zasjenio i poznate dame

27.10.2019 u 10:45

Bionic
Reading

Na zagrebačkoj promociji nove pjesme i spota Tene Vodopije, osim poznatih lica s RTL-a, Antonije Blaće i novinarke Ane Miščević, bio je i vlasnik jednog od najuspješnijih zagrebačkih barova i restorana, koji zbog svog modnog odabira nije mogao proći nezamijećeno

Bila je to večer posvećena Teni Vodopiji, koja je odabrala subotu, 26. listopada, kako bi pred prijateljima promovirala svoju novu pjesmu 'Porota', kao i spot za istu. Pjevačica, ali i vlasnica lokala Drama, u kojem je održana promocija, za tu je priliku okupila i neka poznata lica.

Među uzvanicima je bila novinarka Ana Miščević, koja je uz jesenske hit komade, crnu kožnu suknju i čizme zmijskog uzorka, iskombinirala jaknu s maskirnim uzorkom, dok je voditeljica Antonija Blaće odabrala skroz crnu kombinaciju.

Ipak, najviše pozornosti zbog svog je modnog odabira dobio vlasnik jednog od najuspješnijih zagrebačkih barova i restorana Davor Bienenfeld, koji je stigao u hrabroj kombinaciji - na bijelu košulju i tamnozelenu kravatu s uzorkom stavio je karirani smeđi prsluk, odjenuo smeđe samterice crop model, a ispod njih su virile crvene čarape s uzorkom.

  • +16
Promocija pjesme i spota Porota u izvedbi Tene Vodopije Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Inače, Davora Bienenfelda, koji je na promociju stigao u društvu djevojke Dore Bukovac, Fashion Guru je ove godine proglasio jednim od najbolje odjevenih Hrvata.

'Nevjerojatna transformacija koju je izveo Davor dovela ga je na ovu top listu. Od punačkog momka, pa do istesanog muškaraca koji je uspio izgraditi svoj stil, od dandy kariranih odijela, preko sportskih izdanja kada vozi bicikl, do obične majice i traperica, Davor se uspio vizualno preobratiti i valjda je zadovoljan trenutačnim izdanjem. Mi svakako jesmo.'