BRANILA SESTRU

Je li ova fatalna žena prijetnja braku Beyonce i Jay-Z-ja

16.05.2014 u 08:26

Bionic
Reading

Otkriveno je zašto je Solange u liftu hotela napala svog šogora Jay-Z-ja. Naime, počelo se šuškati da se Jay-Z previše zbližio s modnom dizajnericom Rachel Roy koja je inače prijateljica Kim Kardashian

Naime, 40-godišnja Rachel Roy previše se motala oko Jay-Z-ja na večeri Met Gala, a to je jako zasmetalo Solange koja se zaštitnički ponašala pa je nasrnula na šogora.


Us Weekly piše kako je Solange upozorila dizajnericu da će se svatko tko se približi Jay-Z-ju, morati prvo obračunati s njom. No Rachel je tvrd orah pa su se ozbiljno porječkale, toliko da su ih Jay-Z i Beyonce morali razdvajati. Stvari su nakon toga, kako je već poznato, eskalirale u liftu.

Inače, Roy je povezana na mnogo načina s obitelji sestara Knowles. Bila je udana za Jay-Z-jeva menadžera i poslovnog partnera Damona Dasha, od kojeg se razvela 2008. Osim toga, prijateljica je Kim Kardashian koja se udaje za Jay-Z-jeva prijatelja Kanyea Westa.

Zanimljivo je i kako je dizajnerica na svom Twitteru u srijedu promovirala modnu liniju koju je popratila komentarom 'The Beach is better!' očito se referirajući na Jay-Z-jevu pjesmu iz 2007. 'Beach is Better'.

Što je istina i postoji li nešto između Jay-Z-ja i fatalne Rachel, vrijeme će pokazati, u međuvremenu svo troje, Solange, Beyonce i Jay Z, izašli su u javnost sa zajedničkim priopćenjem.

'Kao rezultat puštanja u javnost snimke iz dizala snimljene u ponedjeljak 5. svibnja, pojavio se velik broj nagađanja o tome što je izazvalo nesretni događaj. Ali najvažnije od svega je da je naša obitelj to uspjela razriješiti. Jay i Solange svaki nose dio odgovornosti za ono što se dogodilo. Oboje prihvaćaju svoju ulogu u ovoj privatnoj stvari. Jedno drugom su se ispričali i zajedno smo nastavili dalje kao ujedinjena obitelj' stoji u priopćenju.