ima stila

Je li njemu najviše stalo do mode? Dok većina igrača nosi HNS-ove ruksake, Livi se ne odvaja od svog dizajnerskog primjerka

19.12.2022 u 10:13

Bionic
Reading

Naši nogometaši, osim sportskih, vole i luksuzne komade kojima često odražavaju svoj modni ukus. I dok se većina igrača jednostavno odlučila za HNS-ove sportske crne ruksake, neki su ipak radije odabrali svoje markirane torbe popularnih brendova

Naš sjajni vratar Dominik Livaković na ovom je prvenstvu stekao simpatije mnogih. Njegov neosporiv talent još je simpatičniji ako uzmemo u obzir koliko je, unatoč sjajnom prvenstvu, skroman igrač. Ipak, Helenina ljubav prema modi prešla je i na našeg Livija.

Nakon što su sletjeli na zagrebački aerodrom, naši igrači izašli su iz aviona 'zabundani'. S obzirom da je temperaturna razlika otprilike 30 stupnjeva, naši igrači odjenuli su debele crne zimske jakne, a neki su se dodatno utoplili i zelenim kapama.

Iako je svaki igrač dobio sportski ruksak HNS-a, Livaković se ipak odlučio za svoj Louis Vuitton smeđi ruksak s popularnim logom. Riječ je o popularnom muškom kožnom ruksaku s velikim džepom s prednje strane, a cijena ruksaka je 15.800 kuna, odnosno 2230 dolara.

Louis Vuitton rado nosi i Borna Barišić, no on se odlučio na manju torbu u crno-sivoj boji.

Ipak, nije Livaković jedini koji se odlučio nositi vlastiti ruksak. Za smeđi ruksak luksuznog brenda MCM odlučio se Ivan Perišić, a nosio ga je i pri odlasku u Katar.

  • +8
Vatreni s prtljagom Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic