FASHION GURU

Jasnin stajling nije loš, ali je pretežak za uzavrelu ljetnu noć

21.07.2023 u 16:53

Bionic
Reading

'Sedmo nebo' naslov je prvog dugometražnog filma Jasne Nanut, predstavljenog na jubilarnom izdanju Pula Film Festivala, a evo kako je njezino dnevno i večernje izdanje u Puli doživio naš Fashion Guru

Premijera prvijenca redateljice i poznatog TV lica, Jasne Nanut, konačno se dogodila i to ni više ni manje nego na Pulskom festivalu koji obilježava 70 godinu.

Redateljica filma 'Sedmo nebo' za svečanu premijeru odabrala je kao i većina uzvanika, a što drugo nego crno. Jasna se odlučila za bermude koje su in ove sezone, a Maison Margiela svečani sako bez rukava joj je lijepo stajao, ali sve je to bilo preteško za uzavrelu ljetnu noć, i to doslovno, zato je lepeza bila od pomoći.

Crno premijerno izdanje je upotpunila i torbicom istog branda. Znam da su sandale najbolji izbor, ali mogle su biti i neke druge, pa čak i više otvorene.

Glavne glumice iz njenog filma Iva Jerkovic i Iva Mihalić su također bile u crnim kreacijama pa je to sigurno bio dogovor između njih da dođu tako odjevene.

Popodnevno izdanje mi čak bolje stoji na Jasninu blijedu put i svjetlu kosu. Plava pamučna haljina na falde je baš dobar izbor za ljetne dane, a žuta torbica joj je pun pogodak, iako ne znam što stane u nju. A vi odlučite koji vam je od ova dva stylinga bolji...