ZVIJEZDA 'NOĆI VJEŠTICA'

Jamie Lee Curtis iskreno o estetskim zahvatima: 'Kada jednom petljaš po licu nema povratka'

12.10.2022 u 14:48

Bionic
Reading

Govoreći iz vlastitog iskustva, zvijezda horor franšize ‘Noć vještica’ oštro je osudila tretmane botoksom, otvoreno progovorivši na temu plastične kirurgije prilikom gostovanja u američkoj emisiji ‘Today’

‘Podvrgla sam se tretmanu botoksa. Nestaju li s njim velike bore? Da, no nakon njega izgledaš kao plastična figurica, a sve što sada vidim je da ljudi fokusiraju svoj život na to’, iskreno je priznala.

Zvijezda ‘Noći vještica’, koja sa suprugom Christopherom Guestom ima kćeri Annie (35) i Ruby (26), dugo se protivila odlasku pod nož.

Jamie Lee Curtis Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

‘Sadašnji trend filera i zahvata, opsjednutost filtriranjem i stvarima koje radimo kako bismo prilagodili svoj izgled brišu generacije ljepote. Kada jednom petljaš po licu nema povratka’, mišljenja je Curtis koja nema lijepa iskustva s estetskim zahvatima. Godine 1989. kada su joj zbog manjeg estetskog zahvata na očima prepisani lijekovi protiv bolova, razvila je ovisnost o njima, a nju je tajila punih deset godina.

‘Pokušala sam s plastičnom operacijom i nije upalilo. Postala sam ovisna o Vicodinu. Sada sam čista već 22 godine’, svojedobno je priznala.

Curtis ovih dana marljivo promovira novi nastavak horora ‘Noć vještica’ koji joj je donio svjetsku slavu. Posljednji put u karijeri 63- godišnju glumicu gledat ćemo u ulozi Laurie Strode kako se suočava sa serijskim ubojicom Michaelom Myersom, s kojim se prvi put susrela kao tinejdžerica davnih 70-ih godina.

Na svečanoj premijeri filma u Los Angelesu, Curtis se pojavila u svjetlucavoj haljini crvene boje s detaljem golih ramena, a društvo su joj na crvenom tepihu, osim filmske ekipe, činile kćeri.