moćan 'eliksir'

Jalupro rješava sve, od ožiljaka i bora do mrlja i strija

27.12.2022 u 09:11

Bionic
Reading

Riješite na jednostavan način ono što vas smeta: ožiljke od akni, mrlje na licu od hiperpigmentacije, sitne bore, pjegice, ili pak strije na tijelu

'Ljepota dolazi iznutra', izreka je o kojoj mnogi dvoje i propituju. Što napraviti u situacijama kada na naša unutarnja stanja utječu ružni ožiljci od akni na našem licu, bore, tamne mrlje ili pjege? Predlažemo potražiti moćan 'eliksir' koji će sve nepravilnosti ukloniti i zbog kojeg ćete, konačno, zasjati potpuno: izvana i iznutra.

Švicarski institut Professional Derma specijaliziran je za razvoj naprednih medicinskih rješenja. Za problematiku ožiljaka, bora, mrlja i strija razvili su moćan i inovativan biorevitalizator Jalupro.

Jalupro je svojevrsna aminokiselinska nadomjesna terapija koja se aplicira u tri različite dubine kože, te po potrebi i na kost kao potpora vezivnom tkivu za stvaranje novog kolagena, smirivanje upalnih procesa kože ili općenitom poboljšanju stanja kože. Sadrži i neumreženu hijaluronsku kiselinu niske i visoke molekulske težine koja donosi hidraciju i do mjesec dana nakon aplikacije. Ovo je jedinstveni i patentirani sastav aminokiselina koje u ovoj koncentraciji i količini ne dolaze niti u jednom drugom proizvodu za biorevitalizaciju.

Tretman je primjenjiv na svim područjima kože lica i tijela: izgubljen tonus kože, ožiljci, devitalizirana tanka koža, naborana koža nastala uslijed smanjenog potpornog vezivnog tkiva iznutra. Jalupro ujednačava ten kože i djeluje blago posvjetljujuće na postojeće pjegice i ostale hiperpigmentacije. Već prvi tretman je siguran korak prema željenom cilju rješavanja problematike poput ožiljaka i hiperpigmentacije. Najbolji rezultat dobiva se redovitom primjenom kao vid održavanja zdravlja i blistavosti kože: idealno ga je koristiti periodično s drugim tretmanima koji se odnose na slow aging njegu i održavanje.

Postoji li prava indikacija za upotrebu, Jalupro se preporučuje svima iznad 20 godina: mladim djevojkama koje imaju ožiljke od akni ili su bile podvrgnute nekom od tretmana u kojima dolazi do kratkotrajnog reverzibilnog narušavanja vezivnog tkiva (npr. nakon topljenja hijaluronskih filera). Za one iznad 30 godina preporučuje se koristiti ga za povećanje i ubrzanje procesa neokolageneze i optimalno održavanje razine kolagena tipa 1. koji je zaslužan za kvalitetnu strukturu i jačinu kože. Važno je reći da se radi o jednostavnom procesu gdje boosterirana i ojačana struktura kolagena čini kožu gušćom, čime se ispunjavaju eventualni postojeći atrofični ožiljci.

U Poliklinici Jakić postupak biorevitalizacijskog tretmana provodi se na jednostavan, stručan i bezbolan način: nakon nanošenja topikalne anestetske kreme, preparat se unosi vrlo tankom iglom u obliku sitnih papula. Ovisno o vrsti tretmana razlikuje se i dubina aplikacije. Oporavak je brz i kratkotrajan.

Jalupro je rješenje za zdrav izgled kože i lice bez ožiljaka i mrlja – za sve dodatne informacije i tretman naručite se odmah na kontakte: +385 1 2365 953, +385 91 9117 093 ili info@poliklinika-jakic.hr