pariški chic

Izgleda nestvarno dobro: Sve je stalo kada je Rosie stigla u suknji za koju treba imati hrabrosti

04.03.2024 u 08:50

  • +5

Rosie Huntington Whiteley

Izvor: Profimedia / Autor: AFFINITYPICTURE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Svi pogledi bili su usmjereni na Rosie Huntington-Whiteley kada je u odvažnoj sivoj kombinaciji stigla na Valentinovu reviju tijekom Pariškog tjedna mode

Slavna 36-godišnja manekenka izgledala je nevjerojatno u laskavoj sivoj midi suknji s upečatljivim bočnim razrezom i tri izreza povezana detaljima u obliku leptira. Rosie je svoju senzacionalnu figuru istaknula i pripadajućim džemperom dugih rukava te kraćeg kroja, a on joj je isticao vitki struk. Tako je pokazala da pletivo itekako može biti dio elegantnih stajlinga te da džemperi nisu isključivo ležerni komadi.

Stajlingu je dodala par elegantnih bijelih štikli sa šiljastim vrhovima, model koji se na velika vrata ove sezone vratio na modnu scenu, a u ruci je nosila sivu torbicu s remenom u obliku lanca s jasno istaknutim logotipom V.

Dugu plavu kosu jednostavno je raspustila i ukrasila je s nekoliko valovitih pramenova. A bivša manekenka Victoria's Secreta upotpunila je izgled parom sunčanih naočala i spremno pozirala okupljenim fotografima.

Inače, ovo je prva modna revija na kojoj je Rosie viđena otkako je u petak stigla u glavni grad Francuske, dok su joj zaručnik i djeca ostali kod kuće. I mnogi će se složiti - čekanje na njezino pojavljivanje itekako se isplatilo.

  • +2
Poznate dame s torbicom VLogo brenda Valentino Izvor: Profimedia / Autor: Neilson Barnard / Getty images / Profimedia