KAKVA UŽIVANCIJA

Iva Majoli s kćerkicom u najvišem bazenu na svijetu!

28.10.2014 u 12:13

Bionic
Reading

Najviši bazen na svijetu nalazi se u Singapuru u hotelu Marina Bay Sands a obožavaju ga poznati i slavni jer pruža jedinstven pogled na grad. Upravo se ondje straha od visine riješila britanska pjevačica Jessie J.

Iz najvišeg bazena na svijetu u hotelu Marina Bay Sands u Singaputu pruža se jedinstven pogled na grad. A upravo je u tom pogledu uživala naša izbornica Fed Cup reprezentacije Iva Majoli s kćerkicom Mijom, koju su u grad odvele poslovne obveze.


Zajedničku fotografiju iz bazena objavila je na Instagramu. Hotel, koji je izgrađen prije četiri godine, sastoji se od tri nebodera nad kojima je nadsvođeni Sky park u obliku broda, a koji u sredini ima najveći otvoreni bazen na svijetu. 'Sky Park' se nalazi na 56. i 57. katu luksuznog hotela koji ima ukupno 2.500 soba, vlastiti šoping- centar i muzej. Pristup bazenu imaju isključivo gosti hotela, a za poseban tropski ugođaj posađeno je preko 900 biljaka.Ovaj hotel vole mnoge slavne osobe. Britanska pjevačica Jessie J prije dvije godine upravo se ondje oslobodila straha od visine. Tijekom boravka u Singapuru, posjetila je bazen na neboderu u kojem se s prijateljicom okupala i čak došla do ruba kako bi se suočila sa svojim strahom. I uspjela!'Suočila sam se sa svojim strahom i uspjela sam', napisala je na Twitteru.

Američka pop pjevačica Katy Perry tijekom svojeg posljednjeg posjeta Singapuru upravo je u tom bazenu održala press konferenciju.