REBEL WILSON

Istopila je kilograme i izgleda sjajno: Poznata plavuša pohvalila se fantastičnom figurom u tajicama i kratkom topu

07.01.2021 u 12:33

Bionic
Reading

Slavna Australka koje se sjećamo iz mnogih komedija u kojima nas je nasmijala do suza poput 'Djeveruša', 'Prevarantica' ili 'Kako biti solo', cijelu je prošlu godinu bila u borbi s kilogramima i sve je iznenadila nevjerojatnom preobrazbom

Simpatična glumica i komičarka uz naporne je treninge i zdravu prehranu uspjela izgubiti 18 kilograma, a njezina nova figura sve je ostavila bez daha.

Australska zvijezda odlučila se za veliki zaokret u životu te je željeznom disciplinom istesala figuru.

'Posljednje četiri godine živim s određenim misijama. Prošla sam godinu zabave, lanjska godina bila je ona za ljubav, a sada sam odlučila imati godinu zdravlja. Shvatila sam da ću navršiti 40 i da je krajnje vrijeme da se posvetim svome zdravlju, koje je očigledno bilo zapostavljeno. To se vidjelo u mom izgledu', objasnila je Rebel Wilson u emisiji Drew Barrymore.

Glumica je bez zadrške ispričala kako je kilograme nakupila tijekom godina jer se hranila vrlo nezdravo te da nije vježbala.

'Mislim da zapravo patim od emocionalnog prejedanja. Kada god sam pod stresom, posegnem za krafnom, tako se nosim s problemima', rekla je Rebel.

Sama je sebi odlučila zadati i cilj, te je uspjela u svojoj namjeri, a rezultat je doista impresivan.

Proslavljena komičarka pohvalila se vitkom figurom u kratkom topu i tajicama ispred boksačke vreće, a njezini brojni fanovi na Instagramu bili su oduševljeni.

  • +2
Rebel Wilson Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tajna njezine linije je i u posebnom načinu prehrane pod nazivom Mayr osmišljenom prije 100 godina koji se bazira na vrlo jednostavnoj teoriji 'pametne' konzumacije hrane i rješavanja nezdravih namirnica koja ne doprinosi zdravlju.

Osobe koje primijenjuju ovu metodu, svaki zalogaj moraju žvakati 40 do 60 puta, jer to, smatraju pristalice ove metode prehrane, potiče probavu, a izbjegavati jelo uz TV ili mobitel kako bi se što više fokusirali na hranu.

Rebel sa svog jelovnika izbacila grickalice, nezdravu hranu, kofein, šećer i procesuirane namirnice, a smanjila je unos glutena i mliječnih proizvoda te nastoji jesti što više voća, povrća, mahunarki...