tko je bolje nosi?

Ista haljina, dva različita stajlinga: Kraljica ulične mode nosi istu haljinu kao Meghan Markle

18.08.2023 u 09:28

Bionic
Reading

Dobra haljina nosiva je u doista najrazličitijim prigodama, a dokazala je to i Katie Holmes odjenuvši efektnu prugastu haljinu. Modnim znalcima nije trebalo dugo da spoje točkice i uoče kako je to isti model kojim je nedavno pažnju privukla Meghan Markle, ali i sasvim drugačijoj kombinaciji

Iako za šetnju ulicama New Yorka Katie Holmes najradije odabire udobne, ali ništa manje trendi trenirke, ovog puta je odlučila napraviti iznimku. A sudeći prema viđenom, kao inspiracija poslužila joj je Meghan Markle. Naime, Katie je na ulicama Velike jabuke snimljena u istoj pripijenoj maksi haljinu sa širokim vodoravnim bijelim i crnim prugama kakvu je Meghan Markle nosila samo deset dana prije.

Iako su se odlučile za istu crno-bijele haljine, poznate dame stilizirale svoj izgled na vrlo različite načine. Meghan je haljinu brenda Posse, koja se inače prodaje po cijeni od 218 eura odjenula za svoju rođendansku proslavu te je upotpunila s Emma Parsons T-sandalama u crnoj boji te sve podigla s Cult Gaia clutch torbicom ukrašenom perlama u neutralnoj boji terakote.

Katie je pak, nekako očekivano, haljinu prilagodila svom prepoznatljivom looku gradske djevojke. Stilizirala je maksi haljinu australskog brenda, čija popularnost raste u posljednje vrijeme, s nekoliko ključnih dodataka. Njezina pozamašna A.P.C torbica dodala je funkcionalni štih dok su visoke Balenciaga tenisice savršeno zaokružile dvobojnu paletu. Izgled 44-godišnjakinje definitivno je imao ležerniji, gradski dojam dok se Meghan odlučila za elegantniju verziju.

Prema svemu sudeći, prugaste haljine dokazale su se kao iznimno svestrani odjevni komad, a čini se kako bi se bandage haljine u stilu Hervéa Légera iz 2000-ih lako mogle vratiti na modnu scenu ove sezone. Hailey Bieber nosila je sličnu verziju s potpisom brenda The Row prije koji tjedan, a izbor Katie Holmes i Meghan Markle vrlo je popularan među influencerima.

  • +10
Posse Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo