CRNO-BIJELA MODA

Irina Shayk dokaz je da je ovaj modni uzorak i dalje itekako cool

12.05.2021 u 09:15

Bionic
Reading

Svojim pažljivo osmišljenim stajlinzima, 35-godišnja ruska ljepotica Irina Shayk redovito plijeni pozornost, a ništa drugačije nije bilo ni ovaj put kada se ulicama New Yorka prošetala u crno-bijeloj kombinaciji s nostalgičnim prizvukom

Poput brojnih kolegica s modnih pisti, Irina Shayk također je prigrlila trend nošenja komada u retro maniri, a koje se trudi naglasiti u svakom pojavljivanju na ulicama New Yorka.

Ovoga puta odlučila se poigrati klasičnom, crno-bijelom kombinacijom boja, a u tomu joj je pomogao zebrasti uzorak istaknut na hlačama.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako brojni tvrde kako su ove sezone cvjetni uzorci u popularnosti u potpunosti zamijenili životinjske, i dalje su sveprisutna pojava na modnoj sceni.

Uz zebrasti model hlača, svoju crno-bijelu priču Irina je stvorila i uz pomoć komada poput bijelog balonera predimenzioniranog kroja, crnog topića i trendovske torbe baguette, dok se po pitanju obuće odlučila za glomazan par čizmi.

Njezin bijeli model čizmi s debelim crnim džonom djelo je proslavljenog dizajnera obuće Stuarta Weitzmana, a u prodaji se nalazi po cijeni od oko tri tisuće kuna.