NA CRVENOM TEPIHU

Ima milijune, no u odijelu iz H&M-a izgleda sjajno

25.08.2014 u 21:21

Solange Knowles

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Dodjela nagrada MTV Video Music Awards brojnim slavnim damama bila je jedinstvena prilika da se pokažu u upečatljivim modnim kombinacijama. I dok se najveći broj poznatih ljepotica odlučilo za glamurozne haljine, Solange Knowles na crveni tepih stigla je u odijelu kupljenom u H&M-u

Premda si mogu priuštiti haljine od čijih cijela boli glava, poznate ljepotice nerijetko posežu i za modnim komadima iz popularnih dućana ulične mode. Tako je Solange Knowles, sestra popularne Beyonce na crveni tepih povodom dodjele MTV Video Music Awards u Los Angelesu stigla odjevena u elegantno crno odijelo koje nosi potpis mnogima omiljenog H&M.

Solange je tako poglede na crvenom tepihu privlačila crnim hlačama i sakoom posutima šljokicama koje je kombinirala s jednostavnim sandala s visokom potpeticom. Za dozu seksipila, Solange nije ništa odjenula ispod predimenzioniranog sakoa te je tako istaknula dekolte.

Odijelo, sako i hlače su iz H&M Studio A/W 2014 kolekcije koja će biti dostupna 4. rujna u H&M Centar Cvijetni u Zagrebu.