olivia palermo

Ikona stila oduševila je stajlingom i pokazala 'ubojite' čizme

26.02.2024 u 15:03

  • +7

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: GIORDANO RICCARDO/IPA/ABACA / ABACA PRESS / SGP / DDP USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Olivia Palermo stigla je na reviju Ermanna Scervinoa u sklopu Tjedna mode u Milanu i sasvim očekivano privukla pažnju stajlingom

Tjedan mode u Milanu okupio je brojne obožavatelje mode, a prvi redovi tik do modne piste vrve poznatim licima i utjecajnim modnim imenima. A tijekom ovog velebnog modnog događaja na kojem svoje najnovije dizajne predstavljaju velikani modnog svijeta kao što su Gucci, Prada, Giorgio Armani, Diesel, Versace i Jil Sander, svi uzvanici imaju jedan zadatak – pokazati stajling o kojem će se pričati.

Po tko zna koji put za rukom je to pošlo modnom influencerici i ikoni stila Oliviji Palermo. U Milano je stigla iz New Yorka, a sa sobom ponijela i stil kojem se ljubitelji mode naveliko dive.

Ljubimica modnog svijeta kojoj za rukom polazi baš svaki put odabrati stajling koji izaziva komplimente ovog puta uobičajeni total black stajling zamijenila je kontrastnom crno-bijelom kombinacijom te se poigrala i s duljinom krojeva.

Bijelo odijelo s kratkim hlačama spojila je s crnom majicom dugih rukava preko koje je nosila dugačku prozračnu košulju cvjetnog uzorka koju je djelomično zataknula za pojas hlača. Tako se zgodno poigrala s prozirnim materijalom košulje ispod koje se nazirala crna majica. No zvijezde stajlinga bile crne, lakirane čizme koje su čitavoj kombinaciji dale posebno zavodljivu notu.

Čizme, čiji dizajn potpisuje Sergio Rossi, dolaze s 'ubojitom' kombinacije – špic vrhom i visinom do pola bedra – koja vizualno izduljuje noge i baš svakoj kombinaciji daje dozu zavodljivosti. A ako se k tome doda i trenutno hit kitten potpetica, jasno je da zašto je modna ikona posegnula upravo za njima.

Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia