POSVE ISKRENO

Igor Štimac i Lana Bucat progovorili o najtežim trenucima

14.08.2013 u 09:44

Bionic
Reading

Igor Štimac i njegova zaručnica Lana Bucat otvoreno su progovorili o gubitku djeteta, zajedničkim sretnim trenucima i planiranju vjenčanja

Igor Štimac i Lana Bucat u intervjuu za Story progovorili su o bolnim trenucima koji su ih zatekli kada je Lana potkraj svibnja izgubila bebu, što su odtugovali u svoja četiri zida.

'To mi je bilo najteže razdoblje u životu. Bio je to šok i nevjerica jer je već prošlo pola trudnoće, ali uz Igora i Ivana nekako je sve lakše. Šokirali smo se jer smo tri dana prije bili na redovitom 3D ultrazvuku, vidjeli bebu, sve je bilo u redu. Dva, tri dana nakon toga otišla sam liječniku jer sam počela osjećati bolove. Čak i kad su me zadržali u bolnici mislili smo da će sve biti u redu. No nakon dva, tri dana počela sam imati trudove, sve je krenulo naopako i više nije bilo spasa. Isplakali smo se i to je sada iza nas', opisala je teške dane Lana Bucat za Story.

Upravo joj je suprug bio najveća podrška. 'Igor je moja duša i on je iznimno pažljiv muškarac. Dan bez Igora meni nema ni boje ni mirisa. Sve će učiniti da nam dan počne i završi osmijehom. On jednostavno zna učiniti da se žena osjeća važnom', dodaje ponosno Lana.

Sretna obitelj ljeto je provela u uvali Repić u blizini Dubrovnika, a Lana i Igor uspjeli su tek nekoliko dana izdvojiti samo za sebe, jer, kako kažu, maleni Ivan jako je vezan za njih. 'Nedavno smo prvi put bili bez njega, na večeri u Makarskoj. Proveli smo i nekoliko dana na brodu, samo Ivan i ja', kaže Lana.

Na pitanje imaju li planova za još neko putovanje, Igor odgovara: 'Zajednička nam je želja vjenčanje. Želim da bude sve baš onako kako Lana priželjkuje. Tako da ćemo se dobro pripremiti za to. Lana ima potpuno odriješene ruke za planiranje.'

Lana dodaje kako bi voljela da vjenčanje bude u proljeće te kako će njihovo vjenčanje biti bajkovito, uz tulum do zore. Priznala je i kako ju je Igor zaprosio. 'Bilo je to dok sam još bila trudna s Ivanom. Kleknuo je', kaže mlada majka.

Igor za svoju buduću suprugu ima samo riječi hvale, ali i ona za njega. Hrvatski nogometni izbornik kaže kako svojoj dragoj pomaže i u kućanskim poslovima ako zatreba. 'To ne narušava imidž mačo muškarca, dapače, samo ga pojačava. Pravi muškarac sve zna, i spremati i kuhati', zaključuje.