iznimno svestrane

Ove hlače udobnog kroja savršena su alternativa za proljeće

10.04.2024 u 23:31

  • +2

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Crne hlače uvijek su dobra opcija, a kroj koji nosi Emily Ratajkowski posebno je poželjan ove sezone

Ako ste u potrazi za alternativom omiljenim trapericama, manekenka Emily Ratajkowski ima sjajan prijedlog - elegantne crne hlače trapez nogavica.

Ovaj kroj proslavio se početkom 2000-ih kada je bio nezaobilazan dizajn u stajlinzima ulične mode, a u skladu s Y2K nostalgijom, sada nam se vraća kao sjajna opcija u svakodnevnoj rotaciji modnih kombinacija.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Za razliku od klasičnih trapez nogavica koje su se nosile prije 20-ak godina, ovakve hlače dolaze nam u ponešto suptilnijem proširenju i elegantnijoj silueti, koju i dalje karakterizira iznimna udobnost u nošenju.

Velika prednost jest i njihova svestranost te su nepogrešiv komad uz svu obuću - od elegantnih proljetnih cipela do ležernih tenisica. Također, lako se stiliziraju uz obične majice, proljetne bluze ili svečanije košulje, zbog čega su nosive u svim prigodama.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ako nemate ideje kako ih nositi, odličan prijedlog dala je upravo Emily, koja je svoj crni model hlača kombinirala sa skraćenim bijelim topom, laganom smeđom jaknom i cipelama na petu. Isti model nedavno je nosila u biznis outfitu s pripadajućim sakoom i bijelok košuljom.

minimalizam i elegancija

Ovaj bezvremenski stil uvijek je pun pogodak, a Angelina Jolie najbolje ga nosi

Pogledaj galeriju