SPANX NA SLAVNIMA

I dalje raste pomama za čudotvornim gaćama

17.01.2013 u 13:22

Bionic
Reading

Slavne ljepotice jesu istesane do savršenstva, ali još im nešto pomaže izgledati tako utegnuto, podignutih grudiju i stražnjica – stezni bodiji

Možete se kladiti da slavne ljepotice na najvažnijim crvenim tepisima, poput onih na dodjeli Oscara ili Zlatnih globusa, ispod haljina nose uske stezne gaće, korzete ili bodije, potpuno nevidljive, koji im stežu struk, podižu stražnjicu i brišu nepravilnosti s bedara.

Gaćice u stilu Bridget Jones najbolji su prijatelj ženama od 2000. godine, kada ih je u svijet lansirala njihova kreatorica Sara Blakely pod imenom Spanx.

'Nikad nisam sanjala da će me vidljivi rubovi gaćica i neudobne tangice inspirirati, ali baš se to dogodilo kad sam 1998. pokušala naći savršene bokserice koje bih mogla nositi ispod uskih bijelih hlača', priča Blakely.

I, kako je završila njezina potraga? Na kraju je odrezala porub i nastao je Spanx!

Kad su nevidljive gaćice osvanule na omiljenoj listi Oprah, i kad je ona potom priznala da ne koristi ništa osim Spanxa, krenula je sveopća pomama.

Brojni su slavni potom priznali da Spanx radi čuda, poput Gwyneth Paltrow, Julije Roberts i Jessice Albe

Brend neprestano širi ponudu, od bokserica i grudnjaka za oblikovanje grudi, do kupaćih kostima i muških T majica.

Treba li reći nešto više od činjenice da se Blakely popela na Forbesovu ljestvicu stotinu najbogatijih i najutjecajnijih žena na svijetu?