FASHION GURU

Huljići su listali modne magazine: Hana što je starija, to je ljepša, a Vjekoslava odlično izgleda u haljini sa senzualnim dekolteom i intrigantnim prorezom

  • 06.07.2021 u 15:09

  • Bionic
    Reading

    Iako je na račun modnog stila klana Huljić Fashion Guru znao uputiti podosta kritika, ovaj put nizao je same komplimente. Čini se da je obitelj Huljić u pandemiji dobrano listala modne magazine i surfala online dućanima, zaključio je Fashion Guru

    Ne samo da je u pandemiji obitelj Huljić vrijedno skladala i pisala pjesme, već su se, koliko primjećujem, dobrano listali modni magazini i surfalo se online dućanima. Ako je suditi po ovoj fotografiji, najmlađa članica klana što je starija, to je ljepša.

    Hana se ziheraški odijeva, ali to je u redu za njezine godine, ona ipak još razvija svoj stil, ali koliko sam primijetio, sve što odjene skladno je i pristojno.

    To se također može reći za njezinu mamu Vjekoslavu, a koja je u ovoj plavoj haljini sa senzualnim dekolteom i intrigantnim prorezom ipak elegantno pokazala da satenska haljina itekako može biti idealna za ljetne večeri.

    Gospon Huljić nakon modnih putešestvija iz davnina ipak je pronašao svoju modnu oazu i moram priznati da izgleda bolje nego prije: bijelo odijelo i šarena košulja već su njegov zaštitni znak i to uopće nije loše.

    • +27
    Koncert Nine Badrić na Peristilu Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / Cropix

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.