FASHION GURU

Viktorija Rađa izgleda ludo dobro u ultrakratkoj minici, ma čista je suprotnost namontiranim Splićankama

  • 05.07.2021 u 13:03

  • Bionic
    Reading

    Na koncertu Nine Badrić, održanom na splitskom Peristilu, pojavila su se i neka dobro poznata lica, no svu je pažnju Fashion Gurua ukrala Viktorija Rađa u ultrakratkoj minici

    Bivša pjevačica Viktorija izmami mi osmijeh na lice čim je ugledam jer znam da me teško može modno razočarati. Tako je bilo i na rođendanskom koncertu Nine Badrić.

    Nina je u Splitu odjenula izazovnu haljinu ne samo zbog toga što je uska, već i zbog količine materijala i perja po ovom sparnom vremenu, ali kako sama kaže, otkad ne jede meso, to je potpuno druga priča.

    Ali da se mi vratimo na našu Viktoriju Rađu… Dok je njezin dragi protestirao protiv bespravne gradnje, ona se prošetala Splitom u ultrakratkoj minici i pokazala besprijekorne noge u bijelim sandalama.

    Šarena haljina taman je za ljetne večeri, dovoljno chic, a ujedno ležerna, pogotovo u kombinaciji s raspuštenom kosom. Ako ništa, siguran sam u to da je bila čista suprotnost namontiranim Splićankama i poznatima koji su prisustvovali Nininoj zabavi.

    Što dodati osim to da Viki zaista izgleda ludo dobro...

    • +27
    Koncert Nine Badrić na Peristilu Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / Cropix

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.