PROMO

Hotel Olympia Sky pruža proljetni odmor za um, tijelo i dušu

08.04.2024 u 11:31

Bionic
Reading

Za mnoge od nas, iščekivanje ljetnog godišnjeg odmora ono je što nam pomaže preživjeti ostatak godine. San o osunčanoj plaži, hladnim napicima i dugim toplim noćima omogućuje nam solidan rad tijekom zime. Naime, ljetni godišnji odmor desetljećima je dio naše kulture i kao takav, za mnoge, nema alternative.

Pa ipak, od nedavna i proljetni odmor dobiva na sve većoj popularnosti, kao neophodan za borbu sa stresom suvremenog načina života. Ukoliko ste među onima koji još nisu osvijestili tu potrebu, krajnje je vrijeme da o svemu pomno razmislite. Mnogo je logičnih razloga zašto biste trebali razmisliti o odmoru u proljeće.

Budući da se većina ljudi odlučuje odmarati tijekom vrhunca ljetne sezone, mnoga odredišta izgledaju sasvim drukčije u proljetnim mjesecima. Naime, manji broj posjetitelja znači i znatno ugodniji odmor, bez nervoze oko parkiranja i pronalaženja mjesta na plaži ili ležaljki uz bazen, a donosi i mir koji je potreban svakome od nas za kvalitetni odmor. I to sve po bitno nižim cijenama od onih iz glavne sezone.

Proljetni odmor savršeno je vrijeme za uživanje u sve toplijem vremenu i raznim zdravstvenim dobrobitima koje proizlaze iz provođenja vremena na svježem zraku i suncu. Održavanje mentalnog i tjelesnog zdravlja u vrhunskoj formi je ključno, posebno u današnje vrijeme.

Ako sada kažete da su mnogi hoteli na našoj obali u proljeće još zatvoreni, a da oni koji rade ne nude ništa posebnoga osim niže cijene, vjerojatno ste u pravu. No, postoje i svijetli primjeri, poput hotela Olympia Sky u vrlo popularnim Vodicama, koji u tom pogledu u potpunosti hvata korak s inozemnim pandanima. Taj hotel, nastao 2017. kao novo luksuzno krilo Olympia Sky, s potpuno novim sadržajima (vanjski bazen, dio novog wellness centra, sportska dvorana i teretana, à la carte restoran, zatvoreni bazen, ekskluzivni beach barovi) sve svoje blagodati nudi ne samo ljetnim gostima, već i onima koji se odluče za proljetni odmor, i to po vrlo povoljnim uvjetima.

  • +6
Olympia Sky Izvor: Olympia Vodice / Autor: Ivan Ivanišević

Sobe takvih hotela imaju balkon, pogled na šumu ili more, što je sjajno za oporavak od stresa. K tome, kao u slučaju navedenog hotela, jedinstveni dizajn, toplo drvo, udobni tepisi i ugodna rasvjeta zaslužni su za osjećaj opuštenog i ugodnog odmora. Štoviše, postoje i posebne ponude za proljetni odmor ili obiteljski proljetni paket, s posebno bogatim buffet doručcima, večere u premium restoranima hotela, gratis boravkom za djecu, piće dobrodošlice, poklone iznenađenja, vaučere za wellness i različite popuste, nešto o čemu ljeti možete samo sanjati.

U slučaju hotela Olympia Sky, sretna je okolnost i ta da je idealno smješten između dva očaravajuća nacionalna parka. Prvi - Nacionalni park Krka obuhvaća područje uz rijeku Krku koja teče dubokim i živopisnim kanjonom te tvori bučne slapove, poput veličanstvenog Roškog slapa i fantastičnog Skradinskog buka, najvećih sedrenih kaskada u Europi. Drugi - Nacionalni park Kornati, veličanstvena je skupina otoka koju krasi iznimna krajobrazna ljepota

Dakle, danas kad se i u nas nude programi za proljetni odmor, odvajanje od svakodnevice sjajan je način terapije od zasićenja svime, ono što mnogi počinju osjećati u ovo doba godine. Priznajte, proljeće se nikad nije činilo privlačnijim.