NEPROLAZNI KLASIK

Haljinama s omiljenim proljetnim uzorkom vrve police trgovina: Izdvojili smo najljepše verzije

12.03.2022 u 19:15

Bionic
Reading

Kao i svakog proljeća, cvjetni print vraća se na modnu scenu u velikom stilu dominirajući policama trgovina, a u najvećem broju i ovoga puta zateći ćete ga u formi haljina

Proljeće i cvijeće idu ruku pod ruku, kako u prirodi, tako u našoj garderobi. S tamnim komadima, za kojima nerijetko posežemo u hladnim mjesecima, uskoro ćemo se oprostiti kako bismo ustupili mjesto odjeći živopisnih boja i uzoraka, poput omiljenih cvjetnih haljina.

  • +19
Cvjetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ove proljetne sezone po pitanju brojnih trendova nostalgija se itekako cijeni kada govorimo o cvjetnom uzorku istaknutom na odjevnim komadima. Retro verzije ovog simbola proljeća danas su najpoželjnije, a u formi haljina naglašavaju ga detalji poput romantičnih volana, tankih naramenica ili puf rukava u maniri 80-ih.

Cvjetne haljine laskave dužine midi odišu sofisticiranošću i idealan su odabir za ured ili pak dnevna događanja. Maksi varijante odlične su za ležerne dnevne izlaske, a vrlo lako mogu proći kao elegantan stajling. S druge strane kratke haljine s cvjetnim uzorkom kao stvorene su za vruće dane u godini, posebice ako želite istaknuti noge, a veseli činjenica da proljetne kolekcije dizajnerskih i high street brendova vrve raznolikim verzijama za svačiji ukus i stil.