'ti si moj život'

Gwyneth Paltrow ni sama ne može vjerovati da joj je kćer upravo napunila 17, a poruka koju joj je poslala ostavila je sve bez daha

15.05.2021 u 09:03

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda i poduzetnice Gwyneth Paltrow izuzetno emotivno obilježila je na društvenim mrežama 17. rođendan svoje kćeri Apple

Gwyneth Paltrow se još 2014. godine ostavila glume, odnosno, kako je sama tada izjavila, odlučila je napraviti pauzu od ovog poziva. okrenula se tada poduzetništvu te je stvorila brand Goop kojim intrigira javnost nesvakidašnjim proizvodima. Nakon što je prvo pod linijom Goop predstavljena svijeća s mirisom vagine i orgazma, slavna glumica je krajem prošle godine lansirala i umjetno muško spolovilo.

Naime, riječ je o setu pomoću kojeg muškarci imaju priliku oblikovati model svog penisa. No, proizvod je prvenstveno namijenjen ženama. Prema ideji ekipe koja uz Partrow radi na brando Goop nakon što muškarac 'replicira' svoju muškost, silikonsko spolovilo postaje vibrator, a što će zainteresirane strane koštati 34,99 funti, što je oko 340 kuna. Prikladnog naziva 'Clone-A-Willy' dolazi u pakiranju s baterijskim postoljem na koje dolazi silikonski model penisa.

Kako bilo, u poduzetničkoj pauzi Gwyneth Paltrow koristi društvene mreže da bi sa svojim sljedbenicima podijelila ponešto crtica iz osobnog i života njene obitelji pa je tako sada na društvenoj mreži Instagram odlučila obilježiti 17. rođendan svoje kćeri Apple.

'Zar je to moguće? 17 danas? Moja najdraža djevojčica... Ti si moj život! Tjeraš me na smijeh svaki dan, divna si i vrijedna. Ti si stvarno TI, a što jako cijenim i divim se tome. Da sam barem ja u tvojoj dobi imala barem žličicu samoprihvaćanja koju ti imaš. Sjećam se jutra kada si došla na svijet, jednostavno ne mogu vjerovati da je to bilo prije 17 godina. Sretan ti 17. rođendan moj anđele', napisala je uz objavu fotografije svoje sedamnaestogodišnje kćeri Apple.

Apple je najstarija kćer Paltrow i Chrisa Martina, frontmena benda Coldplay, koji su bili u braku od 2003. do 2014. godine. Par ima i petnaestogodišnjeg sina Mosesa.

Gwyneth Paltrow je trenutno udana za producenta Brada Falchuka.

  • +9
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia