grkinja IZ LONDONA

Grčka princeza stigla na Tjedan mode i predstavila veliki nadolazeći trend

14.09.2023 u 14:53

Maria Olympia

Izvor: Profimedia / Autor: Cindy Ord / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Maria Olympia aristokratkinja je koju mnogi cijene zbog sjajnog modnog ukusa. Kao aristokratska 'influencerica' bila je jedna od odabranih gošća revije Caroline Herrere, a na događanje u New Yorku stigla je u stylish kombinaciji koju ćemo lako 'iskopirati'

U New Yorku je održan još jedan Tjedan mode, a predstavljene kolekcije raznih brendova otkrile su nam trendove koje ćemo često viđati u sljedećoj sezoni proljeće/ljeto. Iako se opraštamo s toplim danima, mnogi zainteresirani u modu okupirali su New York kako bi vidjeli nadolazeće trendove, a među njima i grčka princeza koja je odavno pokazala da ju moda zanima.

Među posljednjima koji su javno objavili svoje kolekcije nalazimo Carolinu Herreru, čija je revija okupila neke od naših omiljenih it djevojaka od Olivije Palermo do Sare Sampaio. U Muzeju američke umjetnosti Whitney stigla je i Maria Olympia, jedina članica kraljevske obitelji koja je prisustvovala reviji.

Grčka je princeza stigla u outfitu koji će se uz manju promjenu modnih dodataka lako transformirati iz dnevnog u noćni look, a upravo takve kombinacije omiljene su onima koji vode užurban život.

Kratki cropped top s cvjetnim uzorkom žute boje kombinirala je s crnim hlačama iznimno visokog struka. Iako na prvu zvuči kao posve obična kombinacija, princeza je ovim komadima izdužila svoju liniju i predstavila jedan od najvećih nadolazećih trendova, a to je XXL remen.

Remene ćemo u nadolazećoj sezoni viđati sve češće i češće, posebice one dizajnerske sa zanimljivim kopčama.

Uz to, očekivane cipele visokih potpetica princeza je ostavila u ormariću, a na reviju stigla u Carolina Herrera ravnim sandalama s remenčićima od crne nappa kože.

U prvom su se redu simpatičnoj princezi pridružile i druge trendsetterice, a svoje je mjesto pronašla u društvu britanske manekenke Harley Viera-Newton i američke novinarke Eve Chen.