PUN POGODAK

Jennifer Lopez u jednom danu servirala dva savršena stajlinga - jedan bolji od drugog

09.09.2023 u 11:21

  • +7

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / BACKGRID USA I PAUL MORIGI / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Ovih dana latino diva boravi u New Yorku, gdje se trenutno održava Tjedan mode. I dok večeri provodi u prvim redovima revija najpoznatijih modnih dizajnera, dani su rezervirani za poslovne obaveze, kojih nije malo. A za svaku prigodu Jennifer Lopez ima i novu modnu kombinaciju, kojima postavlja nove trendove

Dan je Jennifer Lopez započela na ulicama New Yorka, a paparazzi su je snimili dok je iz hotela ulazila u automobil. Za dnevnu varijantu odabrala je laneni blejzer ispod kojeg je imala top, a uz koji su se savršeno uklopile neobične hlače.

Riječ je o širokim, lepršavim hlačama ukrašenim perjem i šljokicama, a koje bi se uistinu usudile odjenuti tek rijetke žene, osobito u dnevnim izlascima. Hlače su sezale skroz do poda, a ispod njih su se nazirale štikle na platformu zahvaljujući čemu je vizualno 'dobila' nekoliko centimetara visine.

Unatoč visokim temperaturama, koje ovih dana haraju New Yorkom, Jennifer Lopez se zaogrnula predimenzioniranim lanenim blejzerom, držeći u ruci jednu od brojnih dizajnerskih torbica u ormaru, ovoga puta s potpisom Hermesa.

SVE JE OČARALA

U top formi: Nikad zavodljivija Jennifer Lopez oduševila vitkom figurom

Pogledaj galeriju

Uz lagani make up i raspuštenu kosu u laganim valovima, Jennifer Lopez izgledala je sjajno, a svoj dobitni niz nastavila je i u večernjim satima za reviju Ralph Laurena na ovogodišnjem Tjednu mode.

Za tu prigodu odabrala je, kako su neki modni znalci napisali, izgled glamurozne kaubojke, odabravši svilenu slojevitu haljinu, koju je ostavila u gornjem dijelu otkopčanu kako bi otkrila predimenzioniranu srebrnu ogrlicu koja joj je ukrašavala prsa.

JENNIFER LOPEZ

Klasik nad klasicima: Bijela košulja i traperice nikad nisu bili toliko chic

Pogledaj galeriju

Struk je dodatno naglasila smeđim remenom s velikom kopčom dko je u ruci nosila clutch torbicu u krem boji. Od detalja je imala još i svjetlucave viseće naušnice koje su se savršeno uklopile uz stajling, ali i upečatljivu ogrlicu.