izgleda luksuzno

Francuski brend Polène ima novu torbu u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled

21.03.2024 u 14:23

Bionic
Reading

Ljubiteljice mode i estetike tihog luksuza osvojio je Polène, francuski brend koji potpisuje neke od najtraženijih torbica

Polèneove skulpturalne, minimalističke kreacije su poželjne iz svih pravih razloga. Ne samo da su dizajni francuskog brenda jedinstveni i izrađeni od besprijekorne kvalitetne punozrnate goveđe kože, već je svaki komad ručno izrađen u Španjolskoj od strane nekih od najtalentiranijih kožarskih majstora na svijetu. Tu je i pristupačna cijena, održivost i istaknuta kvaliteta – pravi paket kojem nije odoljela ni Kate Middleton.

Na modnoj sceni prisutan manje od desetljeća, ovaj francuski brend ima novi adut - torbicu Mokki.

Najskuplji modeli torbi s potpisom brenda Polène do sada su iznosili 470 eura, no s rastom njegove popularnosti, vodstvo brenda odlučilo je povisiti cijenu svojih kožnih aduta.

Nova torbica Mokki, dostupna u nekoliko verzija, tako se nalazi u prodaji po cijeni od 520 eura.

Unutrašnjost novog modela je prostrana i podijeljena na odjeljke, a svi su zaštićeni preklopom s ugraviranom kopčom, kako ističu iz brenda. Naziv 'Mokki' posuđen je iz finskog i označava 'kabinu'.

'Naziv torbe odražava ugodan osjećaj koji stvara gustoća njezine kože, a izrađena je od strane obrtnika kožne galanterije u španjolskom Ubriqueu', kako se navodi u opisu novog modela torbice brenda Polène.

Brend koji stvara vrhunske kožne torbe, osnovala su 2016. dva brata i sestra – Mathieu, Antoine i Elsa Mothay. Kombinirajući minimalizam s kreativnim izričajem, brend dizajnira jedinstvene torbe ponekad neortodoksnog izgleda, ali i suptilnije opcije.

Svaki model nastaje u španjolskom gradu Ubrique, poznatom po kvalitetnoj kožnoj galanteriji, a koliko su popularni dovoljno govori činjenica da se nerijetko rasprodaju do posljednjeg komada, što bi se lako moglo dogoditi i s najnovijim u ponudi.

  • +8
Polène Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo