ZNA ZNANJE

'Frajerski', ali sa stilom, tako to radi Melania Trump: Jednostavan i efektan outfit bivše prve dame

16.11.2022 u 10:04

Bionic
Reading

Bivša prva dama svakim outfitom napravi da se pitamo 'Ma kako li joj to uspijeva?'. Jednostavan outfit s bijelom pencil suknjom pretvorila je u moderan i ženstven look koji bi mnoge rado kopirale prilikom elegantnih poslovnih zadataka

Rijetko koja prva dama Amerike je bila toliko modno secirana i primila toliko modnih pohvala kao Melania Trump. S obzirom da se bavila dizajniranjem nakita te da je kao manekenka bila okružena modom i stiliziranjem, ni ne čudi da je supruga 45. američkog predsjednika nizala kombinacije vrijedne pozornosti.

Nitko ne nosi pencil suknju kao Melania, a svoju vitku liniju ovog je puta naglasila jednostavnim bijelim modelom do koljena.

Bijeloj suknji pridružila je tamnoplavu košulju s romantičnim bijelim točkicama. 'Frajerski', ali sa stilom podigla je kragnu košulje i zavrnula rukave pa ovaj jednostavni outfit nije izgledao dosadno.

Osim toga, odabrala je bijele Christian Louboutin cipele s visokom potpeticom i time pokazala svoju vjernost kultnoj marki cipela kojoj se rado vraća i često nosi.

  • +7
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: ALON SKUY / AFP / Profimedia