SERENITY

[FOTO/VIDEO] Zavirite u unutrašnjost luksuzne jahte kojom slavna holivudska ekipa plovi Jadranom, a čiji tjedni najam stoji gotovo pola milijuna eura

17.07.2022 u 10:55

Bionic
Reading

Slavna holivudska ekipa od 2018. godine zajedno ljetuje, a ove su godine odabrali Hrvatsku za svoju lokaciju. A kako bi doživjeli najbolje od naše zemlje, iznajmili su luksuznu jahtu Serenity, s kojom su ovih dana boravili na relaciji Split - Hvar, a prema najavama, svoju bi turneju trebali završiti u Dubrovniku

Tek je polovica srpnja, a Hrvatsku su već mnoge svjetske face odabrale kao hit destinaciju ovogodišnjeg ljetnog odmora. Među posljednjima, koji uživaju u ljepotama naše zemlje, neobična je ekipa sastavljena od glumaca Chrisa Rocka i njegove nove djevojke Lake Bell, Woodyja Harrelsona te Sache Barona Cohena, a s njima je i bubnjar Metallice Lars Ulrich.

Poveće društvo za svoj je godišnji odmor iznajmila jednu od najluksuznijih super jahti pod nazivom Serenity, koja je, kako piše na njihovim službenim stranicama, dostupna za najam i charter u Grčkoj, Hrvatskoj, Francuskoj, Monacu, Crnoj Gori i Turskoj tijekom ljetne sezone, dok zimi plovi po Arapskom zaljevu, Indijskom oceanu i južnoistočnom dijelu Azije.

Jahta Serenity Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

72 metara duga Serenity je savršen odabir za veću grupu ljudi, točnije za 30 gostiju, a izgrađena je još 2004. godine i prvotno puštena u more pod imenom Tu Moana. Vlasnici su je 2017. odlučili poslati na remont, kada je dobila sasvim novi izgled i novo ime. Zahvaljujući brojnim palubama, na kojima su smještene udobne sofe i ležaljke, ali i odličnom dizajnu, zahvaljujući kojem prirodno svjetlo prodire u svako unutarnje područje, Serenity nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

ODMOR NA JADRANU

[FOTO] Holivudska ekipa zajedno je na jahti: Chris Rock uživa s djevojkom, Woody Harrelson tušira Sachu Barona Cohena i dobro se zabavlja

Pogledaj galeriju

Na glavnoj palubi nalazi se i glavna blagavaonica sa središnjim šankom, a sve je okruženo panoramskim prozorima koji omogućuju dotok prirodnog svjetla u kombinaciji sa spektakularnim pogledom u kojem možete uživati dok doručkujete, ručate ili večerate.

SVI SU NA JADRANU

Slavna holivudska trojka u Splitu: Woody Harrelson, Chris Rock i Sacha Baron Cohen uživali na večeri

Pogledaj galeriju

Jedan glavni apartman i šest VIP apartmana te još osam soba, dovoljno je za ekipu od 30 gostiju, za koju, da im ništa ne usfali, brine čak 30 članova posade. Za goste tu je i kino dvorana, sunčana paluba i još mnogo toga u čemu će moći uživati samo oni 'najdubljeg džepa', koji mogu priuštiti cijenu najma od 450 tisuća eura tjedno.