MAJI ŠUPUT OVO NIJE OPROSTIO

Fashion Guru se prisjetio najgore modne kombinacije iz 2021.: 'Ovaj buncek stajling je toliko loš da mi ga je bilo neugodno gledati'

  • 15.01.2022 u 10:43

  • Bionic
    Reading

    Naš modni kritičar jasno je odavno dao do znanja da voli Maju Šuput i da joj mora odati priznanje za nevjerojatan trud i rad, a iako su mu i njezini stajlinzi uglavnom dobri, onaj iz HRT-ove popodnevne emisije nikako mu nije sjeo

    Da njezine napore treba podržati u svakom pogledu, pa makar i prodavala svoje dijete za reklamu, treba. Stvarno se trudi biti in, šljakerica je velika, odijeva se osrednje, ali takva nam je i većina populacije u Hrvatskoj, ali najviše od svega voli kopirati Karelušu kad god stigne.

    Kada Karleuša odjene nešto slično ovom njezinom tragičnom stajlingu, onda za nju sigurno naprave i cijelu scenu, da Jelena da ne bi izgledala baš toliko čudno, ali kada Maja dođe u HTV-ovu emisiju u 5 popodne u lateksu, to je već malo druga priča.

    Budući da gospođa Tatarinov želi da se o njoj piše u bilo kojem pogledu, jer svi znamo da je bilo kakva reklama, ok, osim kada su djeca u pitanju, tako da mogu slobodno reći da ovaj buncek styling je toliko loš da mi ga je bilo neugodno gledati, a sigurna sam da bi se i Kareluša dobro nasmijala.

    • +5
    Maja Šuput Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/HRT

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.