glamurozno izdanje

Eva Mendes se pojavila u javnosti nakon dugo vremena i oduševila fenomenalnim izgledom

27.02.2024 u 14:48

Eva Mendes

Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica stigla je na Tjedan mode u Italiji. Pojavila se na modnoj reviji Dolcea & Gabbane u Milanu i zablistala u sjajnoj modnoj kombinaciji. Donijela je dašak starog holivudskog glamura na taj događaj, a njeni fanovi se slažu da izgleda bolje nego ikad

Eva Mendes u posljednje vrijeme rijetko se pojavljuje na javnim događanjima, ali za ovaj popularan brend napravila je iznimku. Stigla je u Dolce & Gabbanina kaputu od umjetnog krzna s uzorkom leoparda iz nove kolekcije brenda za 2024.

Izgled je stilizirala odgovarajućom torbicom i rukavicama, kožnim remenom i tamnim sunčanim naočalama. Nosila je i nakit koji je uključivao velike naušnice u obliku suze i srebrnu ogrlicu. Mendes je ovu posebnu prigodu podijelila i na društvenim mrežama, podijelivši fotografiju na kojoj izgleda zapanjujuće. Drži ruku na svojim sunčanim naočalama i dijeli osmijeh pred kamerom. 'Kubanski doručak kod Tiffanyja', napisala je objavu.

Otkako je postala mama, Mendes je odlučila promijeniti prioritete. Osim obitelji, posvetila se novom projektu budući da je postala suvlasnica firme 'Skura Style', koja se bavi proizvodnjom spužvica za pranje suđa i čišćenje.

Inače, 49-godišnja Kubanka je na svom Instagram profilu otkrila je da na modnim događajima nije sudjelovala 10 godina. 'Mamin prvi Tjedan mode u više od 10 godina! Da, nisam otišla na modni događaj otkad sam postala mama. Vrijeme leti dok si majka. Hvala što ste me izvukli iz kuće', poručila je Eva.

Prije nekoliko dana zvijezda filmova 'Hitch' i 'Brzi i žestoki' najavila je da će napisati knjigu za djecu pod nazivom 'Desi, Mami i beskrajne brige'. Mendes je rekla da je njezina knjiga 'ljubavno pismo mojoj i vašoj djeci'. Glumica već 10 godina nije snimila ni jedan film, a sa suprugom Ryanom Goslingom s kojim ima dvoje djece ne pojavljuje se na javnim događajima.

KOGA ZOVE?

Eva Mendes prvi puta u javnosti nakon objavljenih nominacija za Oscara

Pogledaj galeriju