uoči badnjaka

Elegantno vjenčanje prije blagdana: Najstariji sin Zinedinea Zidanea oženio se u Marakešu, a mladenka oduševila vjenčanicom

28.12.2022 u 14:09

Bionic
Reading

Na dan prije Badnjaka Zinedine Zidane imao je sjajan razlog za slavlje - oženio se njegov najstariji sin Enzo! Nogometaš i njegova odabranica Karen Gonzçalves vjenčali su se u Marakešu, gdje su u toplim vremenskim uvjetima uživali uz obitelj i prijatelje

Samo dan prije Badnjaka, 23. prosinca, Enzo Zidane i Karen Gonzçalves vjenčali su se u Marakešu. Veliki dan uveličali su njihovi prijatelji i obitelji, a cijela svečanost izgledala je zbilja prekrasno. Najstariji sin bivšeg trenera Real Madrida Zinedinea Zidanea i Véronique Fernández , a sadašnji nogometaš Fuenlabrade oženio je venezuelansku manekenku i aktivisticu.

U vezi su od 2018. godine, zaručili su se 2020, a u svibnju prošle godine dobili su kćer Siju.

Enzo i Karen odabrali su Maroko kao destinaciju svog čarobnog vjenčanja, a oboje su izgledali prekrasno. Enzo je izgledao odlično u tamnom odijelu, bijeloj košulji i leptir mašni, no sva pozornost ipak je bila usmjerena na ljupku mladenku.

Karen Gonzçalves nosila je bijelu vjenčanicu bez rukava s naglašenim V izrezom sprijeda i straga. Haljina je bila izvezena perlama i obogaćena čipkom, a dugačak šlep učinio je haljinu još ljepšom. Niskoj punđi pridružila je i dugačak veo koji je uz šlep stvorio dojam prave svadbene čarolije. Tijekom večeri mladenka je skinula šlep pa je vjenčanica s perlicama bila jednostavnija za kretanje.

Mladenci su imali i posebnu tortu na četiri kata koju su zajedno uspješno izrezali te tako uspješno obavili svoj prvi bračni zadatak. Jednostavna bijela torta bila je ukrašena bijelim ružama kakve su se nalazile i u vjenčanom buketu.

  • +6
Enzo Zidane Izvor: Profimedia / Autor: Fred SCHEIBER / AFP / Profimedia