SARAH PAULSON

Efektni dodaci u prvom planu: Slavna glumica dominirala u izdanju inspiriranom 80-ima

20.12.2023 u 09:39

Bionic
Reading

Nakon velikog uspjeha na malim ekranima, nagrađivana američka glumica stigla je do kazališnih daski. Na njujorškom Broadwayju ima jednu od glavnih uloga u drami 'Appropriate', a na njezinoj praizvedbi uspjela je posebno modno zablistati

Iako je privatno najradije u trapericama i tenisicama, kada su javna pojavljivanja u pitanju glumica Sarah Paulson uvijek uspijeva izgledati originalno i 'chic'. Njezina izrazito jednostavna elegancija s modernim prizvukom i ovoga puta došla je do izražaja.

Sarah Paulson Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Žena koja stoji iza njenih spektakularnih stajlinga je Karla Welch koja je 2017. godine proglašena najboljom holivudskom stilisticom, a upravo ona zaslužna je za njezino novo svečano izdanje, stvoreno za praizvedbu drame 'Appropriate'.

Za svoju slavnu klijenticu odabrala je haljinu iz nadolazeće kolekcije francuskog dizajnera Alexandrea Vauthiera. Detalj naglašenih ramena, uz V-izrez dekoltea i struk podebljan remenom emitirali su vibru 80-ih, dok je asimetrični kroj donjeg dijela osigurao wow efekt, baš kao i zlatna ogrlica.

Poput haljine, debelu ogrlicu zlatnog sjaja sa detaljem svjetlucavih resica potpisuje Vauthier a po njegovoj zamisli, Welch i Paulson ovu su kreaciju finiširali modelom sjajnih crnih čizmi s potpeticom.