ISTI MODNI UKUS

Efektna odijela u prvom planu: Kraljica Maxima odmjerila modne snage s marokanskom princezom

23.03.2023 u 21:46

  • +6

Kraljica Maxima u Maroku

Izvor: Profimedia / Autor: UTRECHT ROBIN/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima ovog tjedna nalazi se u službenom posjetu Maroku, u sklopu kojega se susrela s marokanskom princezom Lallom Meryem

Između sastanaka u ulozi posebne zagovornice glavnog tajnika Ujedinjenih naroda za uključivo financiranje i razvoj, nizozemska kraljica pronašla je vremena za dolazak u kraljevsku rezidenciju u Rabatu gdje ju je svečano dočekala princeza Lalla Meryem od Maroka.

Kao da su se dogovorile, obje dame za ovaj susret formalno izdanje gradile su oko odijela upečatljive boje. I dok je odabir 44- godišnje princeze činilo odijelo lila boje, nizozemska kraljica opredijelila se za verziju u boji burgundca.

Izbor nizozemske kraljice činilo je odijelo s potpisom Claesa Iversena, danskog dizajnera s nizozemskom adresom, premijerno ga odjenuvši u Maroku. Njegovu efektnu boju dodatno je istaknula već viđenim komadima, poput torbice s potpisom brenda Sophie Habsburg.

Maximino crveno izdanje u Maroku uslijedilo je svega nekoliko dana nakon još jednog efektnog izdanja u ovoj vatrenoj boji. 

U sklopu humanitarnog programa Oranje Fonds Entrepreneurship, 51-godišnja pripadnica nizozemske kraljevske obitelji posjećivala je razne socijalne ustanove u laskavoj haljini s potpisom high street brenda Massimo Dutti.

  • +6
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: UTRECHT ROBIN/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA