ISKRENA GLUMICA

Ecija Ojdanić progovorila o svojim životnim tragedijama

10.10.2012 u 14:59

Bionic
Reading

Ecija Ojdanić otkrila je kako se osjećala tijekom prvog razvoda, koju je obiteljsku traumu doživjela te što je najviše plaši

'Što sam starija, to sam i pametnija', rekla je za Gloriju Glam lijepa glumica Ecija Ojdanić, priznajući da nikada nije bila sretnija. Stekla je unutarnji mir uz supruga Roberta Orhela i dvoje djece, pa joj ni niz obaveza ne pada teško.

Robert je u njezin život ušao prije pet godina, nakon traumatičnog razvoda od Ante Viljca. 'Nakon razvoda od prvog muža osjećala sam se poraženo, dezorijentirano, osamljeno… no to se na kraju pretvorilo u golemu snagu. To je valjda ta moja vlaška krv. Bilo bi šteta da sam zbog straha da me netko opet ne povrijedi propustila čovjeka kao što je Robi', rekla je Ecija.

Iako je optimistična osoba, najviše je plaši smrt bliskih osoba. 'Nakon tragedija koje smo doživjeli – kad je poginuo moj 19-godišnji brat, a onda se otac razbolio od raka, koji je srećom uspio pobijediti – stalno me prati strah za moje najbliže. Najveća želja mi je da u zdravlju požive što dulje', ističe poznata glumica.