FASHION GURU

Ecijinu haljinu kao da sam već nekoliko puta vidio, teško može parirati Juditinom stajlingu

  • 27.09.2023 u 15:26

  • Bionic
    Reading

    ​​​​​​​Nakon subote ide nedjelja, a onda onaj ponedjeljak koji nikom nije baš mio, ali čekao sam srijedu da mi se slegnu dojmovi nakon premijere i da mogu nekog i pohvaliti

    Ovaj put to bi bila Judita Franković, a ona je dosta punila moje kolumne svojim zanimljivim, ponekad i eklektičnim odijevanjem.

    Obožavateljica vintage odjeće imala je svojih loših modnih dana i bezvezno nabacanih stajlinga, ali uvijek je bila drugačija od ostalih uzvanika, pa je samim time i njezin stajling uvijek zanimljiv.

    Za kazališnu premijeru odabrala je ovogodišnji popularni odjevni predmet - odijelo - i još k tome na duplo kopčanje, a ispod njega je nosila baroknu bluzu. Tako retro, pa čak i frizura, da jednostavno morate voljeti ovaj stajling.

    • +12
    Poznati na premijeri predstave 'Subota, nedjelja i ponedjeljak' Izvor: Pixsell / Autor: NEVA ZGANEC/PIXSELL

    Potpuna suprotnost Juditi je Ecija Ojdanić, a ona je i ovaj put istaknula svoje istrenirano tijelo u hit boji jeseni - crvenoj. Haljina je lijepa, jednostavna, ali kao da sam je već nekoliko puta vidio u njoj, tako da teško može parirati Juditinom stajlingu. Eventualno to mogu Miran i Mirna, ali i oni su imali boljih izdanja…

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.