ELEGANCIJA NA DJELU

Dugo nije izgledala ovako dobro: U pripijenoj zlatnoj haljini Kim Kardashian ukrala sve poglede

19.12.2019 u 14:18

Bionic
Reading

Američki producent i reper, Sean Combs, poznatiji kao Diddy, proslavio je svoj okrugli 50. rođendan na velikoj zabavi u svom domu u Los Angelesu, a među brojnim zvijezdama koje su prisustvovale rođendanskoj zabavi bila je i Kim Kardashian West, koja je zahvaljujući svom glamuroznom stajlingu ukrala sve poglede

Proslavi Diddyjeva 50. rođendana prisustvovali su Jay-Z, Beyonce, Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Dr. Dre, Pharrell Williams, Cardi B, Kobe Bryant i brojne druge zvijezde, no najveću pažnju izazvala je Kim Kardashian West koja je na rođendansku zabavu stigla u pratnji supruga, repera i modnog dizajnera Kanyea Westa.

Zbog svojih golišavih i nesuvislih stajlinga na granici vulgarnosti i kiča, slavna reality zvijezda i vlasnica kozmetičkog brenda KKW Beauty često je na tapeti modnih kritičara, no ovog puta Kim je izgledala poput princeze iz najljepše bajke.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavna ljepotica oduzimala je dah u prekrasnoj zlatnoj toaleti spuštenih naramenica s potpisom dizajnerice Vivian Westwood. Ova glamurozna haljina dokaz je da žena može izgledati seksi i bez gole kože. Pripijena haljina naglasila je raskošnu figuru lijepe Kardashianke koja je slavu postigla zahvaljujući svojoj bujnoj stražnjici.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Nothing like a Diddy party!

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

Kim se u duhu stajlinga inspiriranog starim Hollywoodom odlučila za glamurozne valove u kosi, dok je stajling začinila zlatnom torbicom u obliku školjke i decentnom narukvicom.

Reality zvijezda pohvalila se stajlingom na društvenim mrežama. Na Instagramu je objavila niz fotografija snimljenih ispred njezina doma u Los Angelesu, koji je nedavno minimalistički okitila ususret Božiću.