BALMAIN STVORIO POMUTNJU

Drastična promjena imidža najtraženijih manekenki

04.03.2016 u 14:34

  • +32

Balmain

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Modna kuća Balmain na čelu s kreativnim direktorom Olivierom Rousteingom napravila je pravu modnu pomutnju na pariškom Tjednu mode. Predstavljanje nove kolekcije završilo je u znaku drastične promjene imidža slavnih modela

Najznačajnija promjena u boji kose bila je vidljiva kod it djevojaka Kendall Jenner i Gigi Hadid. Ove prijateljice i modne kolegice, poznate kao brineta i plavuša, za potrebe Balmainove revije zamijenile su uloge. Tako je Gigi Hadid, prepoznatljiva po plavoj kosi, nakratko zamijenila svijet plavuše pretvorivši se u brinetu, a Kendall je učinila isto transformiravši se iz brinete u zanosnu plavušu.

Tako je Balmainova revija postala za ljestvicu zanimljivija dokazujući da slavnim modelima drastična promjena boje kose možda i nije najbolja solucija po pitanju promjene imidža.

Iako Kendall i Gigi nisu krile oduševljenje perikama pokazujući ih i nakon završetka revije, Rosie Huntington-Whiteley nije djelila jednak entuzijazam. Nakon završetka predstavljanja nove Balmainove kolekcije, ponovno je viđena sa svojim prepoznatljivim plavim loknama, kao i model Lily Donaldson

????????

Fotografiju objavljuje Kendall Jenner (@kendalljenner)

Uz Kendall i Gigi, jedina koja je dijelila oduševljenje promjenom frizure bila je brazilska manekenka Alessandra Ambrosio. Prije i nakon revije ponosno se šetala s plavom perikom iza koje se skrivala prirodna svijetlosmeđa kosa.

Blondes have more fun ?????????????? with my #blondesister @karliekloss at the @balmain #backstage

Fotografija koju objavljuje @alessandraambrosio

Jedna od najiščekivaniji revija pariškog Tjedna mode, po mišljenjima modnih znalaca, ni ovaj put nije razočarala. Kreativni direktor Balmaina Olivier Rousteing na vojsci poznatih modela prezentirao je novu kolekciju za jesen i zimu koja je i ovaj put odisala seksi vibrom. Ovogodišnja revija protekla je u znaku odjevnih komada, modnih dodataka i obuće u pastelnim tonovima koje su nakratko zamijenile one u crnoj boji. Olivier je i ovaj put posebnu pažnju posvetio detaljima na odjeći koji naglašavaju liniju tijela, poput korzeta uklopljenih u haljine i suknje. Osim korzeta, detalji poput resica, izvezenih uzoraka i tkanina u mješavini s bojanim krznom dominirali su najnovijim kreacijama pariške modne kuće. Modni dodaci poput remena i ovaj su put imali veliko mjesto u kolekciji naglašavajući struk modela i kreacije.

Nakon što je 2011. zamijenio Christophea Decarnina na čelu modne kuće Balmain, Rousteingu je uspjelo napraviti nezapamćen uspjeh brenda koji uglavnom može zahvaliti uskom prijateljstvu s reality klanom Kardashian - jednom od medijski najutjecajnijih obitelji koja je Balmain vinula u sveprisutan trend.