široke bijele hlače

Dosadile su vam traperice? Chic Francuskinje obožavaju ovu neodoljivu alternativu

20.05.2023 u 13:49

Bionic
Reading

Modno osviještene Francuskinje obožavaju široke bijele hlače te su one njihova omiljena ljetna alternativa trapericama

Jedna od prvih asocijacija na ljeto mnogima su suknje, haljine i lepršavi topovi, no Francuskinje posjeduju još jedan komad od kojeg se ne odvajaju u toplijem dijelu godine.

Riječ je o bijelim hlačama, njihovoj alternativi za traperice i suknje, a mora se priznati da chic kroj i elegantna bijela boja svakog potencijalnog kritičara ostavljaju bez argumenata.

Osim što osvajaju elegancijom, iznimno su udobne jer najčešće dolaze u materijalima poput lana i prozračnog pamuka te u lepršavom širokom kroju.

Iako su bijele hlače ljeti jedan od najomiljenijih komada u kolekciji Francuskinja, nećete pogriješiti ni odabirom drugih svjetlijih neutralnih nijansi, poput krem, bež, prljavobijele ili svijetlosmeđe boje.

Osim toga, lako ćete ih uskladiti uz gotovo sve komade te stilizirati outfite koji variraju od potpuno ležernih dnevnih opcija do zavidnih glamuroznih večernjih stajlinga.

Francuskinje su pokazale i nekoliko provjerenih modnih kombinacija u kojima će bijele hlače zasjati u punom sjaju, poput njihovog uparivanja s predimenzioniranom majicom kratkih rukava, uskim ljetnim topom ili cropanom majicom koja ističe struk.

Kada je riječ o sofisticiranijim kombinacijama, trendseterice pokazuju da će ove hlače najbolje doći do izražaja u monokromatskim stajlinzima u kojima prevladavaju bijele nijanse te u kontrastnim opcijama s crnim i crno-bijelim komadima.

U svakom slučaju, iz ormara francuskih fashionistica još jednom nam stiže komad koji odiše chicom, bezvremenskom elegancijom i neodoljivom prilagodljivošću za sve prigode.