na dodjeli nagrada 'ponos hrvatske'

Doris Pinčić zablistala u haljini boje bisera, a ovaj kroj baš laska njezinoj figuri

04.02.2023 u 22:02

  • +9

Doris Pinčić

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Bionic
Reading

Večeras je održana posebna dodjela nagrada koja je mnogima najdraža nagrada u Hrvatskoj. Dodjelu nagrada 'Ponos Hrvatske' vodili su Duško Ćurlić i Doris Pinčić, a outfit lijepe voditeljice zaslužio je brojne komplimente

HRT-ova voditeljica Doris Pinčić zna da klasika uvijek prolazi pa se i večeras odlučila za jednu 'klasiku s pomakom', no ovom outfitu teško je pronaći mane. Satenske haljine ponovno su in, a već nekoliko sezona omiljen su komad mnogih poznatih televizijskih lica.

Satenska haljina boje bisera sjajno je stajala voditeljici te je istaknula njezinu ženstvenu prirodu.

Haljina A-kroja naglasila je struk, a posebno elegantan je pad. Obrub naglašen sjajnom trakom pruža efektnu lepršavost haljini, a u kombinaciji s bež cipelama visoke pete voditeljica je izgledala posebno lijepo. Zanimljiv je i gornji dio haljine bez rukava jer se podignuti ovratnik nastavlja u svojevrsni šal koji je razigrao gornji dio haljine i učinio ju vrlo zanimljivom.

Ovaj model sigurno će poslužiti kao izvor inspiracije mnogim damama u nadolazećoj sezoni vjenčanja, a Doris ga je nosila sjajno.

Uz bijelu haljinu Doris se odlučila za elegantan crveni ruž, a kosu je 'isfrizirala' u ženstvene kovrče po kojima je već poznata.

Poznata voditeljica u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' često podsjeti kako klasika uvijek najbolje prolazi. U jutarnjim terminima često ju gledamo u dnevnim kombinacijama, a smaragdno odijelo ostavilo je poseban trag. Danas su posebno popularna odijela u bojama, a taj trend popratila je i Doris u emisiji.

  • +43
Haljine za posao Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije