DOBITNA KOMBINACIJA

Dokazale trendseterice: Udobne tajice i ove hit čizme čine savršen modni spoj

13.01.2024 u 07:32

Bionic
Reading

Unazad nekoliko godina na ideju nošenja tajica izvan sportskih okvira modni svijet bi se zgražao, no vremena se mijenjaju, a one su danas čest prizor u stajlinzima ljubiteljica mode

Uske, a istovremeno iznimno udobne, tajice se sve češće viđaju na gradskim ulicama.

Mekane tajice za jogu, čvršći modeli s naglašenim šavovima ili odvažne verzije od kože - danas će svaka dama s lakoćom pronaći idealan model za sebe, a i ove sezone čine izvrsnog stilskog partnera čizmama do koljena.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Navedeno je ovih dana na ulicama New Yorka savršeno demonstrirala Irina Shayk, ruska ljepotica s modnih pista.

  • +16
Ravne čizme crne boje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kombinaciju crnih tajica i jahaćih čizama do koljena vješto je uklopila s vjetrovkom i dolčevitom te pritom servirala stajling vrijedan kopiranja.

Sportski aspekt tajica i bezvremenski šik koji emitiraju jahaće čizme čistih linija čini to da ova dva modna komada posve različite estetike odlično funkcioniraju u paru, a navedeno je potvrdila i poznata Francuskinja Camille Charrière na ulicama Pariza.

Ove, naizgled nespojive, komade uparila je s kožnom jaknom i bezvremenskom bijelom majicom. Bez obzira preferirate li sportski look Irine Shayk ili uredski stil Camille Charrière, jedno je sigurno - kombinaciju tajica i jahaćih čizama ove sezone isplati se isprobati.